• Emisiuni
  • Vocea României
  • O explozie de voci puternice a fost, aseară, pe scena de la Vocea României! Peste 1.3 milioane de oameni au urmărit emisiunea, care a fost lider absolut de audiență

O explozie de voci puternice a fost, aseară, pe scena de la Vocea României! Peste 1.3 milioane de oameni au urmărit emisiunea, care a fost lider absolut de audiență

O explozie de voci puternice a fost, aseară, pe scena de la Vocea României! Peste 1.3 milioane de oameni au urmărit emisiunea, care a fost lider absolut de audiență

O explozie de voci puternice a fost, aseară, pe scena de la Vocea României! Concurenții care au avut prestații uluitoare, au ridicat publicul în picioare și i-au determinat pe antrenori să înceapă adevărate lupte. Zece din participanți și-au găsit loc în echipe și merg mai departe în cea mai mare competiție a vocilor.

Vocea României a înregistrat cel mai mare share din acest sezon și a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:36, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.9 puncte de rating și 27.0% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.3 puncte de rating și 18.1% share.

Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:13, aproape 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

 Smiley și-a întregit, aseară, echipa de la Vocea României cu trei voci care au făcut adevărate spectacole pe scenă: Eliza Chifu, Carla Iliași și Marian Ștefan, iar echipa Horia & Theo a câștigat trei voci feminine senzaționale: Ioana Novac, Mădălina Gaivas și Nadejda Căpățînă.

Irina Rimes și-a completat echipa cu Ionuț Hanțig și Carolina Racoziță care au avut două momente extraordinare, în timp ce Alessio Paddeu și Teodora Negreanu, care au avut interpretări excepționale, au ales să meargă mai departe alături de Tudor Chirilă.

 Săptămâna viitoare, Vocea României ne așteaptă cu o nouă ediție care va face scena să vibreze, vineri, de la 20:30. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Gallery

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni