• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 11 octombrie, Teodora Negreanu mărturisit că muzica o face fericită, iar potrivit lui Tudor Chirilă, pentru ea s-au întors veteranii: " Domnul se află aici din epoca preistorică"

Vocea României 2024, 11 octombrie, Teodora Negreanu mărturisit că muzica o face fericită, iar potrivit lui Tudor Chirilă, pentru ea s-au întors veteranii: " Domnul se află aici din epoca preistorică"

Teodora are 20 de ani și a făcut doi antrenori să se întoarcă: pe Smiley și pe Tudor Chirilă.

Gallery

Așa cum acesta din urmă spune, pentru ea s-au întors antrenorii din epoca preistorică:

"Domnul (Smiley n.a) se află aici din epoca preistorică"

Horia Brenciu nu s-a întors, a încercat să le facă însă puțină publicitate ambilor colegi - în stilul caracteristic însă. 

VEZI ÎN CLIPUL ATAȘAT ACESTUI MATERIAL ÎNTREGA PRESTAȚIE ȘI REACȚIA ANTRENORILOR

Teodora este studentă la Conservator, la secția de compoziție. La vârsta de 5 ani s-a apucat de pian, urmând exemplul surorii ei. La 8 ani a început să cânte și cu vocea, participând la festivaluri și concursuri. În timpul liceului, la Gheorghe Lazăr, la profilul mate-info, a făcut parte dintr-o trupă.

Apoi a avut un alt proiect într-o trupă de rock, timp de vreo 2 ani. Deși a dat admitere la SNSPA, nu i-a plăcut, așa că a dat la Conservator, la compoziție. A creat câteva single-uri și vrea să meargă pe acest drum cu muzică.

Moștenește talentul de la bunici, unul dintre ei cânta la acordeon, iar celălalt putea să cânte la orice instrument pe care îl atingea.

În 2023 a intrat că backing vocals la CARGO și de atunci cântă cu ei.

Vrea să ajute prin muzică, să deschidă un ONG și să facă terapie prin muzică. Mai ales că ea spune că muzică a ajutat-o să se deschidă, să iasă din cochilie și își dorește să împartă experiență asta.

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni