• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 11 octombrie - Marian Ștefan a venit din București, Ferentari, iar antrenorii au rămas surprinși! Irina Rimes a cântat alături de el și și-a îndeplinit un vis

Vocea României 2024, 11 octombrie - Marian Ștefan a venit din București, Ferentari, iar antrenorii au rămas surprinși! Irina Rimes a cântat alături de el și și-a îndeplinit un vis

La doar 19 ani și de profesie frizer, Marian Ștefan a impresionat antrenorii - atât cu vocea. cât și cu atitudinea.

Gallery

Marian Ștefan a cântat piesa "Baby Blues" a raperului Killa Fonic, a intrat în echipa lui Smiley, iar jurații au fost uluiți și impresionați. Mai mult, Irina Rimes a făcut ulterior un duet cu el - pentru că spune că mereu a visat să cânte LIVE această piesă care îi amintește de începuturile ei- deși credea că nu se va întâmpla asta niciodată. 

Ce duet senzațional au făcut, asculți în VIDEO atașat

Smiley: Pare că ai un timbru superb, recognoscibil! (...) Ai mare haz, mă bucur mult că ești în echipa mea. Uite, ai deja duet cu Irina. (...) Ăsta e aur!

VEZI ÎN CLIPUL ATAȘAT ACESTUI MATERIAL ÎNTREGA PRESTAȚIE ȘI REACȚIA ANTRENORILOR

Marian este de etnie romă și locuiește în Ferentari. Lucrează la un barber shop, în Piața Kogălniceanu din București și are o latură artistică de cand era mic. Mai mult, nu doar cântă, ci și desenează foarte bine. 


Spune că de la o fată a plecat pasiunea lui pentru muzică. Aceasta l-ar fi provocat să învețe o piesă de-a lui Killa Fonic.  A tot încercat să-și facă singur piese, pe care le-a postat pe YOUTUBE.
În cântecele lui abordează subiecte diverse, dar cântă doar acasă, nu merge la evenimente.

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni