• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 11 octombrie Alexa Niculae nu a stârnit reacțiile așteptate, deși a avut o apariție bună: "Vreau să îi întreb pe colegi ce a lipsit"

Vocea României 2024, 11 octombrie Alexa Niculae nu a stârnit reacțiile așteptate, deși a avut o apariție bună: "Vreau să îi întreb pe colegi ce a lipsit"

Alexa a avut o apariție foarte bună dar, din păcate, de data aceasta, nu a întors niciun scaun.

Gallery

A interpretat piesa "Beautiful Things", iar Horia Brenciu chiar i-a spus:

Vreau să îi întreb pe colegii mei ce a lipsit?

Dacă Smiley i-a spus Alexei că i s-ar fi potrivit alt gen de piesă - mai ales că el o cunoștea din colaborări trecute, Tudor Chirilă a fost și mai clar, și mai plastic:

Piesa asta este favorita băieților mei și o ascult de vreo 200 de ori pe zi. E ok, o știu foarte bine. A lipsit contrastul dintre partea mellow cu care începe și această implorare ca viața să rămână viață. Eu nu am simțit mesajul piesei. 

VEZI ÎN CLIPUL ATAȘAT ACESTUI MATERIAL ÎNTREGA PRESTAȚIE ȘI REACȚIA ANTRENORILOR

​Cantă de mic copil, însă îi era frică de scenă, dar și-a învins teamă asta. Consideră că a fost norocoasă pentru că a lucrat cu cei mai buni oameni din industria muzicală. Cel mai mare vis al ei e să cânte în strainătate. A cântat o lună pe un vapor în Finlanda și i-a plăcut foarte mult.

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni