• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 11 octombrie, Allesio Paddeu a impresionat atât de tare încât i s-a mulțumit că a participat! Ce a cântat și ce a stârnit printre antrenori

Vocea României 2024, 11 octombrie, Allesio Paddeu a impresionat atât de tare încât i s-a mulțumit că a participat! Ce a cântat și ce a stârnit printre antrenori

Alessio are 41 de ani, este din Italia, mai precis din Sardinia și este chiar coach muzical.

Gallery

La Vocea României, la audiții, Allesio Paddeu a ales să interpretezi piesa "Higher Ground". care s-a dovedit pentru el o carte câștigătoare. Mai mult, a atras atenția antrenorilor, care i-au mulțumit că a ales să participe la concurs venit tocmai din Italia. 

VEZI ÎN CLIPUL ATAȘAT ACESTUI MATERIAL ÎNTREGA PRESTAȚIE ȘI REACȚIA ANTRENORILOR

Alessio a început să cânte pe la trei ani, iar asta se vede în modul în care își folosește vocea.

Pe lângă muzică, a făcut atletism de performanță, a participat la mai multe competiții sportive, pentru Sardinia - de aici i se trage probabil și fizicul bine format, de mascul Alpha, așa cum a și fost numit. 

Din dragoste pentru muzică a renunțat la atletism. A câștigat prima competiție muzicală la vârsta de 10 ani, în Sardinia. Muzica a devenit mai serioasă pe la 15 ani. Un prieten i-a propus să cânte coveruri, într-un club și așa a început. A încercat să intre la Conservator, a trecut două examene, dar a decis că nu e dispus să studieze muzica o perioadă atât de lungă, așa că a renunțat.

Și-a mai încercat noroccul în muzică în România, a participat chiar și la Vocea Italiei, dar acolo îți amintește că pentru el nu s-a intors niciun antrenor.

Acum a venit în România special pentru Vocea României și vrea să ia marele premiu.

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni