• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 11 octombrie, Ioana Novac este ofițer de poliție la Londra și i s-a spus: "Cu vocea asta nu ai voie să îngropi muzica!" Antrenorii s-au luptat pentru ea, iar irina Rimes a făcut un gest neașteptat, pentru că nu putea vorbi: "Vrăjitoare mică, stai liniștită"

Vocea României 2024, 11 octombrie, Ioana Novac este ofițer de poliție la Londra și i s-a spus: "Cu vocea asta nu ai voie să îngropi muzica!" Antrenorii s-au luptat pentru ea, iar irina Rimes a făcut un gest neașteptat, pentru că nu putea vorbi: "Vrăjitoare mică, stai liniștită"

Ioana Novac are 33 ani, este ofiter de politie la Londra și, cum spune chiar ea însăși, a uitat puțin de muzică și de talentul pe care îl are.

Gallery

VEZI ÎN CLIPUL ATAȘAT ACESTUI MATERIAL ÎNTREGA PRESTAȚIE ȘI REACȚIA ANTRENORILOR

Mai mult, chiar i se spune, după ce impresionează antrenorii:

 "Cu vocea asta nu ai voie să îngropi muzica!"

Antrenorii s-au luptat pentru ea, iar irina Rimes a făcut un gest neașteptat, pentru că nu putea vorbi. De fapt, a făcut o mulțime de lucruri - ba chiar a adus și plăcinte și a pus la bătaie și un răvaș. Tudor Chirilă, ca să o calmeze pe Irina, dornică să o aibă pe concurentă în echipa ei, i-a spus colegei sale:

"Vrăjitoare mică, stai liniștită"

​Ioana este din Onești, dar locuiește de 15 ani în Marea Britanie, unde în prezent este ofițer de poliție în Londra. A început să cânte de la vârsta de 7 ani, când mama ei a înscris-o la Școala Populară din Onești. 

Acum 5 ani, Ioana a redescoperit pasiunea pentru muzică și a găsit o aplicație de karaoke.
Soțul ei o susține și este fericit că ea și-a regăsit vocația. Cei  doi s-au căsătorit când ea avea 18 ani, iar bărbatul a venit după ea în România și a cerut-o de soție. A așteptat-o să-și termine școala, iar apoi au plecat în Marea Britanie. Pe atunci, Gabi lucra în construcții, iar Ioana s-a angajat în curățenie și a muncit câțiva ani până când a rămas însărcinată.

Acum e ofițer de poliție în UK și are grijă de siguranța cetățenilor. Asta deși chiar unul dintre antrenori spune că în ultimii ani, capitala Angliei a devenit tot mai periculoasă. 

Consideră că familia pe care au întemeiat-o este una modernă, iar fetele ei sunt mari și se înțeleg
foarte bine, sunt independente.

A venit la Vocea României pentru a vedea ce a pierdut în perioada în care nu a cântat și chiar a impresionat. 

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni