• Emisiuni
  • Vocea României
  • Peste 1.2 milioane de telespectatori au dat muzica mai tare vineri seară! Vocea României a fost lider absolut de audiență

Peste 1.2 milioane de telespectatori au dat muzica mai tare vineri seară! Vocea României a fost lider absolut de audiență

Peste 1.2 milioane de telespectatori au dat muzica mai tare vineri seară! Vocea României a fost lider absolut de audiență

A fost o seară explozivă la Vocea României! 12 concurenți au urcat pe scenă, iar 8 dintre ei au convins că vocile lor își au locul în competiție. Pentru unii dintre ei, antrenorii s-au luptat și au reușit chiar să schimbe decizii... cu ajutor din partea butonului superblock: „Am păstrat bine butonul ăsta, trebuie să recunoști”, a spus Theo Rose după ce Horia l-a blocat pe Tudor și, astfel, concurenta a ajuns în echipa lor.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:33, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 6.8 puncte de rating și 23% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.2 puncte de rating și 17.8% share.

Gallery

​Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:49, peste 1.5 milioane de români se uitau la Vocea României.

„Când sesizez că e un om creativ, nu am cum să nu mă întorc. Mi-am dat seama că e un tip cu care eu pot să creez momente inedite la Vocea României”, a spus Smiley, aseară, despre Valentin Dovlecel care a ajuns în echipa sa.

Theo Rose și Horia Brenciu și-au mărit echipa cu trei voci feminine care au făcut senzație pe scenă: Lavinia Jitaru, Briana Vîlcu și Raluca Moldoveanu.

Echipa lui Tudor Chirilă a fost completată de Francesca Tuzzolino, Izabela Ionescu și Florin Iordache care au impresionat prin momentele spectaculoase.

După ce a surprins cu interpretatrea sa și a întors toate scaunele, Oleg Spînu a decis să continue drumul la Vocea României alături de Irina Rimes.

Nu ratați o nouă ediție din etapa audițiilor pe nevăzute vinerea viitoare, de la 20:30! Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni