• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Florin Iordache a încheiat seara într-o notă swing, specifică lui Horia Brenciu. Surpriza a fost la final, nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie din partea concurentului: „O să aleg astrologic, cine e născut pe 28 mai, în aceeași zi cu mine?”

Vocea României 2024, 4 octombrie. Florin Iordache a încheiat seara într-o notă swing, specifică lui Horia Brenciu. Surpriza a fost la final, nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie din partea concurentului: „O să aleg astrologic, cine e născut pe 28 mai, în aceeași zi cu mine?”

Florin Iordache a fost cireașa de pe tort, a încheiat seara audițiilor cu o piesă swing, stil consacrat a lui Horia Brenciu. Decizia concurentului a uimit pe toată lumea.

Gallery

Toată lumea credea că Florin va merge în echipa lui Horia Brenciu, ei bine, surpriza mare a fost la final.

Irina: „Prea bine ai cântat. Pentru mine tu ai fi o provocare. Trebuie să mă lupt cu colegii pentru că îmi dau seama ca la o voce ca a ta trebuie să mă lupt foarte mult ca să o am în echipa mea.”

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS ÎNTREGA PRESTAȚIE ȘI ECHIPA ÎN CARE MERGE FLORIN IORDACHE

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Florin Iordache de la Vocea României 2024

Florin vine din Corbeanca si este solist vocal si actor de reclame. A terminat jurnalismul. Spune ca si-a descoperit talentul singur si la vârsta de 14 ani si-a făcut prima trupa, Mila 23. In clasa a XI-a a decis sa nu mai meargă la liceu pentru ca nu era pe aceeași lungime de unda cu colegii lui. Apoi, după 2 ani, a făcut liceul la seral.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni