• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Ruxanda Rață nu a reușit să îi impresioneze pe antrenori cu piesa „Sweater Weather”: „Nu ai spus povestea, ai cântat doar...” Niciun scaun nu s-a întors pentru tânăra din Republica Moldova

Vocea României 2024, 4 octombrie. Ruxanda Rață nu a reușit să îi impresioneze pe antrenori cu piesa „Sweater Weather”: „Nu ai spus povestea, ai cântat doar...” Niciun scaun nu s-a întors pentru tânăra din Republica Moldova

Ruxanda Rață nu a făcut performanță în această seară la Vocea României, însă,  antrenorii o așteaptă și sezonul viitor, pentru a spune o poveste adevărată prin muzică.

Gallery

Irina: „Fiecare piesă este o poveste și trebuie spusă într-un anumit fel, și câteodată ne întoarcem la povești. Tu, în seara asta, nu ai spus povestea, ai cântat doar.

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS ÎNTREGA PRESTAȚIE

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

 Cine este Ruxanda Rață de la Vocea României 2024

 Ruxanda s-a născut și locuiește la Chișinău. Încă de mica a început să cânte, părintii sunt cei care au încurajat-o să performeze în acest domeniu.

A studiat canto, estrada si jazz timp de 4 ani la Academia de teatru, muzica si arte plastice din Chișinău.

Un vis de-al ei este acela de a face parfumuri si își dorește sa aibă un album in romana si unul in engleza. A studiat pianul timp de 9 ani si acum se acompaniază. Canta puțin si la chitara. Își compune melodii si versuri. Prefera pop-rock sau jazz, sigur nu folclor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni