• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Raluca Moldoveanu a cântat divin. Antrenorii s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o. Tudor Chirilă a primit Super Block și iese din joc. Laudele nu au întârziat să apară: „Este una dintre cele mai bune audiții de până acum”. Ce echipă a ales concurenta

Vocea României 2024, 4 octombrie. Raluca Moldoveanu a cântat divin. Antrenorii s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o. Tudor Chirilă a primit Super Block și iese din joc. Laudele nu au întârziat să apară: „Este una dintre cele mai bune audiții de până acum”. Ce echipă a ales concurenta

Raluca Moldoveanu a făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Interpretarea piesei„Mother” a fost extraordinară. Antrenorii s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o.

Gallery

Raluca Moldoveanu a stârnit înțepături între antrenori, care mai de care mai implicat să o convină să meargă în echipa lui. Tudor Chirilă iese din joc, după ce Horia Brenciu îi dă Super Block.

Irina: „Urmează o luptă acerbă, cum nu s-a mai văzut. Se va lăsa cu certuri, ne vom despărți unii dintre noi, se vor strica prietenii, toate pentru tine, Raluca.”

Tudor: „O interpretare extraordinară, serios. Este una dintre cele mai bune audiții de până acum.”

Theo: „Una dintre cele mai bune performanțe de la Vocea României...Am toată încrederea că ești acolo top trei voci care poate câștiga marele premiu.”

Smiley: „Pe mine mă sperie un pic Raluca...Complexitatea vocii tale, mie îmi place că mă sperie un pic, nu mă sperie rău.”

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS ÎNTREGA PRESTAȚIE ȘI ÎN CE ECHIPĂ MERGE RALUCA

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Raluca Moldoveanu de la Vocea României 2024

Raluca este Slobozia, dar s-a mutat in București odată ce a început Facultatea de Științele Comunicării. Urmează sa dea la Conservator in vara.

A făcut liceul de arte la clasa de muzica – soprana de coloratura , atinge note foarte înalte. Spune ca stilul ei vestimentar este in discrepanta cu felul in care e ca om, pare inabordabila, rece si închisa, însă e fix invers. Spune ca e sigura ca are sufletul roz.

E gotica de prin clasa a IX-a, schimbările au fost treptate. A vrut sa se defineasca ca persoana. De mica avea o inclinație către muzica rock si i-a plăcut cromatica gotica. Zice ca a inventat un nou stil-piti goth. Daca la început se speria, mama ei a ajuns acum sa-i cumpere tot felul de haine în acest stil.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni