• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Ștefan Orfescu nu întors niciun scaun, deși are o voce foarte bună: „A  fost o cântare bună” Care este explicația antrenorilor

Vocea României 2024, 4 octombrie. Ștefan Orfescu nu întors niciun scaun, deși are o voce foarte bună: „A  fost o cântare bună” Care este explicația antrenorilor

Ștefan Orfescu nu a reușit să întoarcă niciun scaun în această seară la Vocea României. Care este motivul pentru care antrenorii nu au apăsat butonul roșu.

Gallery

Tudor: „Atunci ești conștient că de multe ori faptul că scaunele nu se întorc nu este o expresie a felului în care ai cântat, din punctul meu de vedere a fost o cântare bună, dar suntem într-un moment în concurs în care cred că fiecare analizează vocile pe care le are . Nu mi s-a părut mie potrivit timbrul tău pe selecția mea.”

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS ÎNTREGA PRESTAȚIE

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Ștefan Orfescu de la Vocea României 2024

Ștefan a început să cânte de la vârsta de 13 ani, mama lui fiind profesoară de vioară, el însuși studiind vioara. A avut și prima trupă la acea vârstă și a participat la Cantarea României, fiind primul concurs la care a participat cu trupa sa. La liceu, nu a mai continuat cu muzica, a urmat un liceu teoretic.

Ulterior, și-a dat seama că vrea să-și construiască o carieră în muzică. A început să se pregătească pentru Conservator și a fost admis din prima la secția de pedagogie și muzică bizantină.

În timpul facultății, Ștefan a fost și artist stradal pentru o scurtă perioadă de timp. În ultimul an de facultate, a pus bazele unei trupe în care cânta alături de Nadine. A mai făcut parte și din formația Parlament, a colaborat cu Leo Iorga și Schimbul 3. A înființat trupa Asha cu care a scos un album la MediaPro. În timpul facultății, a făcut parte și din Corul Patriarhiei, având cântări la Liturghie și la marile sărbători.

După facultate, Ștefan a fost profesor de muzică la diverse școli generale timp de 7 ani. Se întâmpla să aibă concerte cu trupele seara, iar dimineața trebuia să meargă să predea la ore. A fost chitarist pentru Alexandra Ungureanu, însă nu a fost niciodată vocalist principal în nicio trupă. Acum face parte dintr-o trupă de cover-uri numită Avenue, cu care participă la evenimente. De asemenea, mai colaborează cu Adrian Naidin.

În 2016, a lansat un album solo intitulat "Despre noi" - pop rock

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni