• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Briana Vîlcu a făcut senzație pe scenă, la doar 18 ani: „Mă bucur tare că ai cântat piesa asta la Vocea României” Lupta s-a dat între Irina Rimes și Horia și Theo Rose. Ce echipă a ales concurenta

Vocea României 2024, 4 octombrie. Briana Vîlcu a făcut senzație pe scenă, la doar 18 ani: „Mă bucur tare că ai cântat piesa asta la Vocea României” Lupta s-a dat între Irina Rimes și Horia și Theo Rose. Ce echipă a ales concurenta

La doar 18 ani, Briana Vîlcu a făcut senzație pe scena de la Vocea României. A întors două scaune, iar Smiley a fost cât pe ce să apese și el butonul.

Gallery

Piesa „Who’s loving you” i s-a potrivit mănușă Brianei, fiind una dintre piesele care i-au adus succesul pe plan muzical și lui Theo Rose.

Theo Rose: „Briana, mă bucur tare că ai cântat piesa asta la Vocea României, este prima dintre cele pe care le-am cântat, care mi-a adus succes atunci când eram doar un copil.”

Horia: „La 18 ani să cânți piesa asta, cu toate nebuniile pe care le-ai făcut, ești senzațională.”

Irina: „O să fiu sinceră cu tine, eu cred că avem o problemă la emisie, în schimb, ai niște acute impresionante cu care cred se poate lucra.”

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS ÎN CE ECHIPĂ A MERS BRIANA VÎLCU

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Briana Vîlcu de la Vocea României 2024

Briana este din Constanta și este eleva în clasa a XI-a la Colegiul Național de arte Regina Maria. Educatoarea de la grădiniță i-a descoperit talentul. În cadrul unei serbări a fost Anastasia si a trebuit sa cânte.

Mama ei a crezut ca este prea devreme pentru lectii de canto si a inceput când era in clasa a III-a. A fost la Scoală populara de arte din Constanta timp de 4 ani. A fost la școala de muzica a lui Mihai Treistariu. Crede ca moștenește talentul de la părinti, dar nu i-a auzit niciodată cantând. Este singura din familie care canta.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni