• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Izabela Ionescu a transmis trăire și emoție. Piesa „Clown” a întors doar un scaun pentru concurentă. Care este motivul pentru care ceilalți antrenori nu s-au întors: „Nu-mi plac luptele tot timpul...”

Vocea României 2024, 4 octombrie. Izabela Ionescu a transmis trăire și emoție. Piesa „Clown” a întors doar un scaun pentru concurentă. Care este motivul pentru care ceilalți antrenori nu s-au întors: „Nu-mi plac luptele tot timpul...”

Izabela Ionescu a întors un singur scaun în această seară și merge în echipa lui Tudor Chirilă.

Gallery

Vocea ei caldă nu i-a convins pe ceilalți antrenori să se întoarcă, astfel, Izabela merge direct în echipa lui Tudor.

Tudor: „M-a impresionat foarte mult emoția pe care ai pus-o în cântecul ăsta. Sunt foarte fericit că m-am întors singur. Nu-mi plac luptele tot timpul și mi se pare ok să iei o voce ca asta fără luptă.”

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS MOTIVUL PENTRU CARE CEILALȚI ANTRENORI NU S-AU ÎNTORS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Izabela Ionescu de la Vocea României 2024

Izabela s-a născut în Brașov, însă studiază în Cluj-Napoca la Facultatea de Drept. Încă din clasa a III-a, învățătoarea ei a observat că are ureche muzicală și a urmat ore de canto. Venind la facultate în Cluj, s-a reapucat de orele de canto.

În timpul liceului a cântat la serbările școlare. A participat și la concursul de Miss Boboc, pe care l-a câștigat. Este activă muzical în cadrul Facultății de Drept, unde este studentă în anul I. Crede că talentul muzical l-a moștenit de la bunica și de la mama ei. Mai are un frate geamăn care a studiat pianul. Fratele mai mare cântă la chitară.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni