• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Oleg Spînu, fost finalist Românii au talent, a făcut senzație la Vocea României. A întors patru scaune cât ai clipi din ochi. Horia și Theo Rose au primit mute. Duelul replicilor între antrenori a fost acerb: „Te implor...dă-mi și mie șansa”

Vocea României 2024, 4 octombrie. Oleg Spînu, fost finalist Românii au talent, a făcut senzație la Vocea României. A întors patru scaune cât ai clipi din ochi. Horia și Theo Rose au primit mute. Duelul replicilor între antrenori a fost acerb: „Te implor...dă-mi și mie șansa”

Oleg Spînu a făcut senzație la Vocea României. A întors patru scaune și a stârnit revoltă în platou. Horia Brenciu și Theo Rose au primit mute de la Irina.

Gallery

Oleg Spînu a stârnit un duel al replicilor între antrenori, replici care mai de care mai bine convingătoare și argumente pe măsură.

Smiley l-a recunoscut pe Oleg de la Românii au talent, acolo unde a ajuns până în finală și a luat locul trei.

Smiley: „Oleg, știi ce îmi place la tine, e clar că ai o voce extraordinară, dar ai un suflet extraordinar. Mie asta mi-a plăcut de prima dată când te-am văzut și asta îmi place cel mai mult la tine. Se simte în felul în care câți, se simte în felul în care zâmbești...”

Tudor: „Oleg, ce am făcut noi acum este un pic de relație antrenor-concurent...Tu ai o super voce...Te implor, știu că nu am șanse...dă-mi și mie șansa, Oleg, să te ajut să faci momentele pe care ți le dorești și pe care le meriți. Te rog!”

Irina Rimes: „Eu nu am limite...Își place să ne vezi cum ne batem pentru tine?...Eu o să am grijă de tine ca mama ta.”

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS ÎN CE ECHIPĂ MERGE OLEG SPÎNU

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Oleg Spînu de la Vocea României 2024

Oleg vine din Chișinău și este elev în clasa a X- a la Colegiul de Muzică. A fost și la școală primară de muzică. După ce termină liceul ar vrea să meargă la Conservator.

Cântă la saxofon, vioara, chitara ,fluier. Cel mai mult îi place să cânte la saxofon. Mama l-a îndrumat spre muzica de mic. Nu canta nimeni din familiei.

A participat și la Românii au talent în sezonul 13, unde a cantat. A luat locul 3. Cântă împreuna cu Andra. A fost la Londra cu ea a cântat în fața a 12 000 de oameni.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni