• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Emoție la superlativ la Vocea României. Gabriela Dandeș a cântat melodia regretatei Laura Stoica: „Vreau să am steaua mea” Deși nu a întors niciun scaun, lacrimile și-au  făcut apariția în platou: „A început să cânte și a fost clar…Horia plânge”

Vocea României 2024, 4 octombrie. Emoție la superlativ la Vocea României. Gabriela Dandeș a cântat melodia regretatei Laura Stoica: „Vreau să am steaua mea” Deși nu a întors niciun scaun, lacrimile și-au  făcut apariția în platou: „A început să cânte și a fost clar…Horia plânge”

Gabriela Dandeș a adus multă emoție în platoul Vocea României, deși nu a reușit să întoarcă niciun scaun, antrenorii au simțit prin toți porii versurile piesei „Vreau să am steaua mea”. Horia Brenciu, un apropiat al regretatei Laura Stoica, a izbucnit în lacrimi.

Gallery

Gabriela Dandeș a reușit să aducă în această seară multă emoție la Vocea României. Melodiile Laurei Stoica au efect spectaculos asupra publicului și astăzi, la mai bine de 18 ani de când artista s-a stins din viață. Antrenorii s-au bucurat să asculte piesa „Vreau să am steaua mea” și au trăit versurile intens.

Theo: „Horia a început să plângă la momentul ăsta, a cunoscut-o pe Laura Stoica. Vrem să îți mulțumim că ne-ai adus-o la Vocea României în seara asta.”

Irina Rimes: „Momentul a fost foarte sincer și am văzut la un moment dat că oamenii s-au ridicat în picioare. Personal, te-am crezut și a fost o lecție sentiment.”

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS ÎNTREAGA PRESTAȚIE A GABRIELA DANDEȘ

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Gabriela Dandeș de la Vocea României 2024

De la vârsta de 3-4 ani și-a dat seama că are voce. A urmat 2 ani la Școala Populară de Arte, iar abia după vârsta de 39 de ani, Gabriela a mai studiat încă timp de 3 ani .

Părinții au avut legături cu muzica, mama cânta cu vocea, iar tatăl la acordeon. Nu au făcut niciodată muzică în mod profesionist. Părinții nu au încurajat-o niciodată să cânte, i-au zis ca trebuie sa muncească. A terminat studiile în domeniul horticulturii, domeniu în care a lucrat atât la București, cât și la Sibiu.

Gabriela a terminat Facultatea de Horticultură în cadrul USAMV București. Este inginer horticol de profesie și a profesat atât ca inginer, cât și ca asistent de cercetare. A lucrat aproape patru ani în domeniu, iar apoi s-a angajat la fabrica de lactate Seviș.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni