• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Francesca Tuzzolino, senzațională la Vocea României. A întors trei scaune cât ai clipi cu piesa „Love don’t let me go”: „O voce pe care eu nu o am până acum în selecția vocilor mele”

Vocea României 2024, 4 octombrie. Francesca Tuzzolino, senzațională la Vocea României. A întors trei scaune cât ai clipi cu piesa „Love don’t let me go”: „O voce pe care eu nu o am până acum în selecția vocilor mele”

Francesca Tuzzolino i-a impresionat pe trei dintre antrenori cu lejeritatea cu care cântă. Între Smiley, Tudor Chirilă și Irina se dă o luptă acerbă pentru tânăra concurentă. În ce echipă merge Francesca?

Gallery

Francesca Tuzzolino a demonstrat că muzica pe poate duce pe cele mai înalte culmi și este o oază de reaxare.

Smiley: „Ai cântat foarte tare, deși nu ai cântat tare.”

Tudor: „Ce tare ai cântat. Ești tare! Parcă zici că a aruncat cineva cu pudră în aer și erau lumini care treceau prin particulele de pudră. Ești o voce pe care eu nu o am până acum în selecția vocilor mele.”

Irina Rimes: „Niciunul dintre noi nu are o voce ca a ta, tu ești prima din concurs, până în momentul ăsta, care vine cu voce asta.”

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS ÎN CE ECHIPĂ A ALES SĂ MEARGĂ FRANCESCA TUZZOLINO

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Francesca Tuzzolino de la Vocea României 2024

Francesca a avut o legătură puternică cu muzica încă din copilărie. Simțea că aceasta era parte din ființa ei. Își amintește cu drag de perioada copilăriei, atunci când dansa în fața televizorului pe melodiile Shakirei.

Născuta si crescuta în Italia, si-a bătut mama la cap să se mute în România să poată studia muzica în tara. A început să urmeze cursurile unui liceu de muzică în clasa a IX-a și a X-a, apoi ale unui liceu de arte vizuale în clasa a XI-a și a XII-a. De la mama sa a moștenit pasiunea pentru pictură și desen.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni