• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Nahomy Perez are o poveste de viață care bate orice film. Tânăra cubaneză nu a reușit să întoarcă niciun scaun în această seară, deși are o voce superbă. Theo Rose: „Vrei să știi de ce nu ne-am întors...”

Vocea României 2024, 4 octombrie. Nahomy Perez are o poveste de viață care bate orice film. Tânăra cubaneză nu a reușit să întoarcă niciun scaun în această seară, deși are o voce superbă. Theo Rose: „Vrei să știi de ce nu ne-am întors...”

Nahomy Perez a interpretat piesa „Stronger”, care nu a fost tocmai o alegere potrivită pentru vocea ei. Tudor Chirilă a insistat să o audă cântând în limba natală.

Gallery

Viața nu a fost deloc blândă cu Nahomy. După o situație nefericită, a fost nevoită să fugă din țara natală, alături de soțul ei, și să se refugieze în România. Muzica este marea ei pasiune. Deși nu a reușită să întoarcă niciun scaun, antrenorii s-au bucurat să o audă cântând îl limba natală, melodia interpretată în spaniolă i s-a potrivit mult mai bine.

Theo Rose: „Vrei să știi de ce nu ne-am întors, ca să pleci cu lucrurile clarificate de aici. Ai un timbru vocal foarte frumos, ce ne-a făcut să nu ne întoarcem e că ai cântat mai repede decât tempo-ul piesei și a părut pe alocuri că îți e greu să ajungi la anumite note.”

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS ÎNTREAGA PRESTAȚIE A LUI NAHOMY PEREZ

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Nahomy Perez de la Vocea României 2024

Nahomy este o refugiată cubaneză în România și locuiește aici de mai bine de un an. A avut o copilărie foarte fericită, o familie foarte unită, și încă o are. A studiat baletul când era copil, precum și dansul spaniol. A renunțat dans pentru a da un examen de admitere la Conservatorul de Muzică și a avut norocul să fie selectată. Abilitățile ei de dans au dispărut imediat ce a început să intre în lumea muzicii.

A fost întotdeauna pasionată de muzică și artă în toate formele sale. Îi place să asculte muzică, să se uite la filme și seriale, să citească o carte bună și să privească un tablou frumos. De asemenea, iubește machiajul și moda.

Îi place să gătească și să facă deserturi, chiar dacă nu le face foarte des. Iubește tatuajele și și-ar dori să-și facă mai multe în viitor.

A venit în România cu soțul ei și sunt foarte bucuroși că țara noastră a fost suficient de bună să-i primească și vor fi întotdeauna recunoscători pentru asta. A fost o călătorie grea, dar de la început consideră că au fost foarte norocoși să găsească oameni minunați care i-au ajutat și i-au ghidat.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni