• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Lavinia Jitaru a interpretat piesa lui Theo Rose „Nu mă duc la club”.  Antrenoarea s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap. Nu se aștepta să o vadă la Vocea României: „E una dintre preferatele mele din mediul online.”

Vocea României 2024, 4 octombrie. Lavinia Jitaru a interpretat piesa lui Theo Rose „Nu mă duc la club”.  Antrenoarea s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap. Nu se aștepta să o vadă la Vocea României: „E una dintre preferatele mele din mediul online.”

Lavinia Jitaru, o voce spectaculoasă, a făcut senzație la Vocea României cu o interpretare personală a piesei lui Theo Rose „Nu mă duc la club”. Concurenta i-a lăsat pe antrenori cu gurile căscate.

Gallery

Lavinia Jitaru a făcut spectacol la Vocea României, chiar Theo Rose a rămas uimită de felul în care a interpretat piesa ei.

Theo Rose: „Mă bucur atât de tare că ai venit sezonul ăsta la Vocea, nu mă așteptam...Este o voce extraordinară, după care am continuat să o urmăresc pe internet...E una dintre preferatele mele din mediul online.”

Irina Rimes: „Eu sper că lupta asta nu e pierdută pentru mine, e clar că între tine și Theo este o iubire...Îmi place foarte mult vocea ta și mi-ar plăcea să lucrez cu ea.”

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS ÎN CE ECHIPĂ A ALES SĂ MEARGĂ LAVINIA JITARU

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Lavinia Jitaru de la Vocea României 2024

Lavinia studiază Compoziție Jazz, la Conservator, în București. A intrat prima la Conservator. A început să cânte de la 2 ani. De asemenea, părinții ei cântă muzică populară, iar piesa ei de suflet este “Jaga Jaga”. Tata este trompetist, iar mama este solistă, atunci când sunt la job-ul de zi cu zi (mama asistentă, iar tata ambulanțier).

Din clasa a-I-a până în clasa a X-a a făcut pian la Colegiul de Arta “Ciprian Porumbescu”, din Suceava. Din clasa a XI-a până în a XII-a a făcut canto popular.

A luat premiul special la “Potcova de Aur”. Marea ei dragoste este muzica ușoară, dar cântă folclor pentru că în zona din care se ascultă foarte mult acest gen muzical. Este cunoscută pe TIK TOK, acolo unde se postează cântând, are 103.000 de urmăritori .

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni