• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 4 octombrie. Valentin Dovlecel a făcut spectacol la Vocea României cu piesa „Soulstorm”. A întors toate cele patru scaune. Antrenorii s-au minunat de vocea lui „explozivă”: „Tu ai o plăcere nebună  și o bucurie de a cânta”. În ce echipă a mers

Vocea României 2024, 4 octombrie. Valentin Dovlecel a făcut spectacol la Vocea României cu piesa „Soulstorm”. A întors toate cele patru scaune. Antrenorii s-au minunat de vocea lui „explozivă”: „Tu ai o plăcere nebună  și o bucurie de a cânta”. În ce echipă a mers

Valentin Dovlecel a deschis seara audițiilor pe nevăzute în cea de-a patra ediție a show-ului Vocea României. Concurentul a făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului, lăsându-i pe antrenori cu gura căscată.

Gallery

Bucurie, plăcere nebună de a cânta și entuziasm a transmis Valentin Dovlecel cu piesa „Soulstorm” la Vocea României. Antrenorii au trăit melodia și s-au bucurat de spectacol.

Horia Brenciu: „Tu ai o plăcere nebună și o bucurie de a cânta audibilă și după aceea vizibilă.”

Smiley: „Valentin, a fost o reală plăcere să te ascult, m-am prins de la început că e o treabă de looping acolo, foarte frumos ți-a ieșit, foarte bine. Acolo e o treabă, dacă îți scapă o milisecundă s-a dus loop-ul. Chiar a fost foarte bine.”

Irina Rimes: „Valentin, vreau să zic și eu ceva. Sunt trei lucruri pe care vreau să le fac cu tine, mi-ar plăcea să mă înveți să schiez...al doilea lucru ar fi să mă înveți să cânt cu loopers-ul, că i-am rugat pe băieții mei să mă învețe și niciunul nu vrea, că n-au încredere că o să-mi iasă...al treilea este să vii în echipa mea...am impresia că noi o să facem chestii foarte mișto împreună aici, la Vocea României.”

Theo Rose: „Eu vreau să te felicit pentru exemplul pe care îl dai aici, mi-am imaginat în timp ce cântai, și cu atât mai mult după ce ne-am întors, care e ciorba ta preferată? Tu cânți exact ca supa asta (n.r. supă cremă de legume) și în ea se află tot timpul pe care l-ai alocat studiului.”

VEZI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS ÎN CE ECHIPĂ A ALES SĂ MEARGĂ VALNETIN DOVLECEL

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Valentin Dovlecel de la Vocea României 2024

Valentin este instrumentist de mulți ani și a fost recrutat într-o trupă ca artist vocal acum 2 ani, la vârsta de 29 de ani. Trupa se numește SETUP și susține concerte în Reșița.

Valentin are abilități în cântatul la chitară, bas, percuție și la instrumente exotice (digeridoo, dramba și alte invenții). A învățat intuitiv, nu a luat lecții de la nimeni. Este 100% autodidact și cunoaște notele muzicale doar în măsura în care îl ajută să înțeleagă muzica.

La vârsta de 12 ani a împrumutat o chitară și de atunci a fost fascinat. Muzica i-a oferit libertatea de a fi cine își dorește să fie. Trăiește liber, pasionat de drumeții, doarme pe munte și iubește natura. În timpul iernii lucrează ca monitor de schi la Valea lui Liman. Îi place să construiasca instrumente, și-a făcut unele din PVC, are o bicicletă electrică făcută de el, chiar și echipamentul cu care cântă pe stradă. Face și pandantive handmade din rășină, toate cu influențe hippie.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni