• Emisiuni
  • Vocea României
  • Concurenții vor provoca emoții puternice la Vocea României: „A început să cânte și a fost clar pentru mine că dacă mă uit în dreapta, Horia plânge”

Concurenții vor provoca emoții puternice la Vocea României: „A început să cânte și a fost clar pentru mine că dacă mă uit în dreapta, Horia plânge”

Concurenții vor provoca emoții puternice la Vocea României: „A început să cânte și a fost clar pentru mine că dacă mă uit în dreapta, Horia plânge”

Scena de la Vocea României este pregătită să primească noi participanți în etapa audițiilor pe nevăzute! De la 20:30, 12 concurenți vor face tot posibilul să întoarcă scaunele și să meargă mai departe în competiție. „Muzica are cel mai important rol în viața mea. În seara asta o să fac ceva ce nu a mai fost făcut la Vocea României și sper să iasă bine”, va spune unul dintre concurenții care vor urca pe scenă.

Bătălia pentru cele mai bune voci îi va face pe antrenori să se lupte în argumente tăioase: „Concurentul câștigă Vocea României, nu antrenorul!”, va fi remarca lui Smiley, la una dintre discuții, iar Tudor nu va ezita să răspundă: „E adevărat, concurentul poate câștiga Vocea României, dar am văzut foarte multe cazuri în care antrenorul a pierdut-o”.

„Oricât de mult ne-am bate cu pumnii în piept că știm noi exact, se întâmplă să o mai dăm și în bară. Dar ce pot să-ți garantez eu este că sunt îndrăgostit de vocea ta - e foarte important pentru mine pentru că de aia sunt la Vocea României de atâtea sezoane – caut voci care să mă inspire, cu care să-mi doresc să lucrez nu numai la Vocea României, ci și dincolo de ea”, îi va spune Smiley unei concurente pe care și-o dorește în echipă. Dacă mesajul lui va avea succes, aflăm în câteva ore.

​Seara nu va fi privată nici de emoții puternice pe care concurenții de pe scenă le vor trezi în antrenori: „A început să cânte și a fost clar pentru mine că dacă mă uit în dreapta, Horia plânge”, va spune Theo Rose, după una dintre interpretările de pe scenă.

Nu ratați, de la 20:30, o nouă ediție din etapa audițiilor pe nevăzute, iar online, pe VOYO, emisiunea Vocea României poate fi urmărită în avans.

Vocea României – Dă muzica mai tare!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni