• Emisiuni
  • Vocea României
  • Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit, aseară, spectacolul de pe scena Vocea României

Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit, aseară, spectacolul de pe scena Vocea României

Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit, aseară, spectacolul de pe scena Vocea României

Aseară, la Vocea României, concurenții care au urcat pe scenă au avut momente uimitoare, iar unii dintre ei au provocat lupte serioase, în care antrenorii și-au folosit toate armele, chiar dacă, uneori... fără succes: „Nu mai folosesc superblock-ul niciodată. Am irosit butonul degeaba”, a spus Smiley, după ce l-a blocat pe Tudor, iar concurentul a ales să se ducă în echipa Theo & Horia.

Gallery

Sevila Iriș a fost una dintre participantele care a provocat discuții serioase între antrenori. Tânăra a întors toate scaunele și a demonstrat că perseverența și dorința sunt puncte cheie atunci când vrei să-ți urmezi visul: „De foarte mulți ani vin la Vocea României, doar că nu treceam nici măcar până în blind-uri”.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:34, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.8 puncte de rating și 26.0% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.0 puncte de rating și 16.7% share.

Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:12, aproape 1.5 milioane de români se uitau la Vocea României.

Echipa Smiley s-a mărit, aseară, cu trei concurenți cu voci remarcabile: Călin Lupea, Roxana Dobrițoiu și Alecsia Chirodea. Irina Rimes a reușit să convingă trei voci feminine, dorite și de către alți antrenori: Denisa Antohi, Roxana Sava și Sevila Iriș. Bogdan Medvedi, care a făcut spectacol pe scenă, i-a ales pe Horia Brenciu și Theo Rose, iar în echipa Tudor au ajuns două concurente cu momente senzaționale: Mihaela Straton și Andra Argișanu.

Vinerea viitoare, de la 20:30, dăm muzica mai tare într-o nouă ediție din etapa audițiilor pe nevăzute! Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni