• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 septembrie. Sevila Iriș a intepretat pe scenă o melodie emoționantă, în memoria prietenei ei care a murit la doar 21 de ani! Cum au reacționat antrenorii când au auzit-o cântând: „Un pachet complet!”

Vocea României, 27 septembrie. Sevila Iriș a intepretat pe scenă o melodie emoționantă, în memoria prietenei ei care a murit la doar 21 de ani! Cum au reacționat antrenorii când au auzit-o cântând: „Un pachet complet!”

Sevila Iriș, de meserie actriță, a venit pentru a zecea oară la Vocea României, iar de această dată a reușit să ajungă la audițiile pe nevăzute. Tânăra a cântat melodia „It’s oh so quite” a lui Bjork.

Sevila Iriș a pășit încrezătoare pe scena Vocea României și este convinsă că va reuși să întoarcă cel puțin unul dintre scaunele juraților. Aceasta a interpretat o piesă extrem de frumoasă, care i-a făcut pe toți antrenorii să o vrea în echipa lor.

„Sevila, piesa asta este o piesă spectaculoasă dacă știi să te joci cu ea. Mi-ar plăcea foarte mult să vii la mine în echipă. Îmi place foarte mult vocea ta!”, a spus Smiley.

„Alegerea piesei mi se pare foarte tare pentru că Bjork e unul dintre cei mai speciali artiști pe care eu îi cunosc. Mi-a plăcut foarte mult partea de actorie! E o potrivire foarte mare între noi!”, a spus Tudor Chirilă.

VEZI CU CINE A MERS MAI DEPARTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Sevila Iriș de la Vocea României

Gallery

​Sevila are 29 de ani și a avut un parcurs de viață plin de provocări și momente de răscruce, dar toate acestea i-au dat puterea să-și urmeze pasiunile. Crescută de mama și bunica ei, Sevi nu a avut o relație apropiată cu tatăl, care nu a fost prezent în viața ei.

Mama a fost mereu pilonul său de sprijin și cea care a încurajat-o să își urmeze visul de a face muzică, chiar dacă, la început, i se părea extrem de dificil. Timp de trei ani, a luat lecții de canto, iar mama a fost cea care o susținea constant, chiar și atunci când Sevi simțea că nu poate să continue.

De-a lungul timpului, Sevi a încercat de mai multe ori să pătrundă în lumea muzicii, inclusiv prin participarea la preselecțiile pentru Vocea României, dar fără succes. Cu toate acestea, ceva s-a schimbat în viața ei începând din octombrie anul trecut, când a simțit un boost de energie și a știut că trebuie să fie pe scenă. În același timp, lucrurile au început să se lege din ce în ce mai bine pentru ea. În prezent, face parte dintr-o trupă de teatru independent, alături de colegii ei de la master și din anul III, iar deja joacă într-un spectacol – "Grand Hotel Danemarca", o adaptare după Hamlet.

Participarea la Vocea României are o semnificație specială pentru Sevi. A aflat piesa pe care urmează să o cânte în blind-uri de la o fată de la karaoke, o tânără de doar 21 de ani, pe care o îndrăgise și cu care împărtășea multe momente frumoase. Din păcate, fata a murit acum două zile, iar Sevi nu a mai apucat să-i spună că va interpreta această piesă la Vocea României. Acum, cântă pentru ea, dedicându-i momentul.

Cu emoții mari, Sevi este gata să urce pe scenă și să cânte "piesa noastră", cum îi spune ea, simțind că fiecare notă îi va onora amintirea prietenei ei și va exprima toată dragostea și dorința ei de a reuși pe drumul muzicii. Această experiență este mai mult decât o competiție pentru Sevi; este o formă de vindecare și o modalitate de a transforma durerea în artă.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni