• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 septembrie. Daria Giurgea, moment emoționant pe scena Vocea României! De ce nu s-a întors niciun antrenor: „Vocea ta e tremurat”

Vocea României, 27 septembrie. Daria Giurgea, moment emoționant pe scena Vocea României! De ce nu s-a întors niciun antrenor: „Vocea ta e tremurat”

Daria Giurgea a interpretat piesa „Once upon a december” a lui Anastasia Movie pe scena Vocea României. Iată cum s-a descurcat!

Daria Giurgea are doar 18 ani și o poveste de viață care ar putea cutremura pe oricine! În urmă cu doar trei ani, tânăra și-a pierdut mama într-un accident de mașină, iar acesta a fost momentul în care a realizat că trebuie să cânte, pentru a depăși suferința.

A venit la Vocea României pentru a interpreta piesa „Once upon a december” a lui Anastasia Movie și pentru a-i face pe antrenori să își întoarcă scaunele.

„S-au auzit foarte tare emoțiile în vocea ta, au tremurat... Noi știm ce îți fac emoțiile, că trecem prin asta în fiecare săptămână, uneori”, a spus Theo Rose.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Gallery

Cine este Daria Giurgea de la Vocea României

Daria este o tânără care și-a transformat durerea într-o forță creatoare. Elevă la Liceul de Arte "Gheorghe Tătărăscu", unde studiază filologia, muzica nu este parte din curriculumul ei zilnic, dar este esențială în viața sa. Pasiunea pentru cântat a început acasă, unde obișnuia să fredoneze melodii, dar totul s-a schimbat acum trei ani, când viața ei a luat o turnură dramatică. Mama ei a murit într-un accident de mașină, lăsând un gol imens în sufletul Dariei. Durerea a fost copleșitoare, iar muzica a devenit refugiul ei, singurul loc unde își putea vindeca suferința. Tatăl ei, care lucrează ca producător de jante, a fost cel care i-a propus să ia lecții de canto, văzând cât de mult o ajută muzica. De atunci, o susține în tot ceea ce face, iar relația lor a devenit mult mai strânsă.

Înainte de tragedie, Daria era mult mai apropiată de mama ei, însă pierderea acesteia i-a adus pe ea și pe tatăl ei mai aproape unul de celălalt. În prezent, cei doi sunt un sprijin reciproc, iar el este mereu lângă ea, ghidând-o și susținându-i visurile. 

Daria își dorește să creeze piese proprii, cu care să vindece sufletele altor oameni, așa cum muzica a ajutat-o pe ea să se vindece. În timpul liber, se refugiază în cărți, își exersează talentul vocal, dansează și călătorește ori de câte ori are ocazia, în căutarea inspirației.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni