• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 septembrie. Roxana Sava a făcut-o pe Theo Rose să regrete că nu s-a întors! Cu cine a ales concurenta să meargă în etapa următoare: „Tu ai văzut ce am văzut eu?!”

Vocea României, 27 septembrie. Roxana Sava a făcut-o pe Theo Rose să regrete că nu s-a întors! Cu cine a ales concurenta să meargă în etapa următoare: „Tu ai văzut ce am văzut eu?!”

Roxana Sava a interpretat la Vocea României, în ediția difuzată vineri, 27 septembrie 2024, melodia „Make me feel” de la Kelly Clarkson. Iată cum s-a descurcat!

Roxana Sava a venit la Vocea României extrem de sigură pe ea, fiind convinsă că va reuși să întoarcă cel puțin unul dintre scaunele antrenorilor. 

„M-am întors pentru că ai o voce foarte bună! Am înțeles și ce ai putea să cânți și m-aș bucura foarte tare să faci parte din echipa mea! Tu ai văzut ce am văzut eu? Ceva ce n-a văzut nimeni, nici măcar tu: că îți doreai să ajungi la Theo în echipă”, a spus Smiley.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Gallery

Cine este Roxana Sava de la Vocea României

Roxana Sava este genul de persoană care a învățat să se descurce singură încă de mică. Aceasta lucrează într-un call center pentru o companie americană, iar asta îi oferă o stabilitate financiară, dar muzica a fost mereu visul ei. A terminat Facultatea de Marketing la “Dimitrie Cantemir”, însă drumul către muzică a început pe la 9-10 ani, când a descoperit niște CD-uri de-ale părinților cu muzică clasică, Ceaikovski, Vivaldi. Acestea i-au deschis pofta de a explora mai mult.

La 12 ani, în vacanța de vară, a avut o altă revelație: a descoperit MTV Media Music Awards și a auzit-o pentru prima dată pe Rihanna. A știut imediat că vrea să cânte. Și pentru că nu a avut parte de profesori, a învățat singură. Internetul a fost mentorul ei, iar până la sfârșitul liceului, devenise deja o mică vedetă pe YouTube, cu 100.000 de abonați. Unul dintre cover-urile sale, filmat cu telefonul, a strâns jumătate de milion de vizualizări.

După liceul pedagogic, deși ar fi putut să devină educator, a știut că nu e pentru ea și a continuat să cânte în trupe de evenimente, la nunți, botezuri și alte petreceri, dar asta nu e visul ei. De curând, a început să facă backing vocals pentru Bela Santiago, ceea ce îi place, dar nu își dorește să rămână în spatele scenei. Are mult mai mari aspirații. Își dorește propriile concerte, vrea să-și cânte piesele ei, nu să fie o voce printre altele.

De un an, a început să ia cursuri de canto în privat și lucrează la un album. A vrut să dea la Conservator, s-a pregătit pentru asta, dar când a văzut cât de mult e de învățat, a renunțat. Acum, și-a stabilit alte priorități – cariera solo și propriile compoziții, un mix între pop, R&B și soul.

În timpul liber, îi place să citească, împreună cu prietena ei organizează „ora de lectură” și este fascinată de psihologie. Își dorește să evolueze și să ajungă la un moment în care să nu mai fie nevoită să cânte la evenimente, ci să fie ea însăși pe scenă, cu propriile piese.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni