• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 septembrie. Andra Argișanu a făcut senzație pe scenă, la doar 17 ani! Concurenta a întors toate cele patru scaune și i-a făcut pe antrenori să se dueleze în argumente: „Mi-ar plăcea mult să vii la mine în echipă!”

Vocea României, 27 septembrie. Andra Argișanu a făcut senzație pe scenă, la doar 17 ani! Concurenta a întors toate cele patru scaune și i-a făcut pe antrenori să se dueleze în argumente: „Mi-ar plăcea mult să vii la mine în echipă!”

Andra Argișanu a făcut senzație pe scena Vocea României, cu interpretarea piesei „Dor de viață” de la Andra Urziceanu. Iată cum s-a descurcat!

Andra Argișanu este o adevărată luptătoare, care de-a lungul vieții a făcut față tuturor problemelor care au apărut! Încă de la naștere, aceasta a avut o problemă locomotorie, însă nu a renunțat la visul ei și a reușit să își croiască o carieră muzicală, la doar 17 ani.

Ajunsă pe scena Vocea României, Andra a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i convinge pe antrenori că locul ei este într-una dintre echipe. Prima care a apăsat pe butonul roșu și a întors scaunul a fost Irina Rimes, urmată de Smiley, apoi de  Tudor Chirilă și Theo Rose & Horia Brenciu.

„Mi-a plăcut foarte mult timbrul vocii tale. Mi-a plăcut cum a sunat vocea ta și cred că știu ce să fac cu ea. Mi-ar plăcea mult să vii la mine în echipă, dacă ai încredere în mine că pot să te ajut să zbori”, a spus Tudor Chirilă.

„Mie îmi place că te-am surprins! Ai o voce foarte frumoasă, e si puternică, și dulce în același timp”, i-a spus Smiley.

VEZI CU CINE A ALES SĂ MEARGĂ MAI DEPARTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Gallery

Cine este Andra Argișanu de la Vocea României

Andra are 17 ani și vine din Bârlad, un oraș mic, dar plin de povești, una dintre ele fiind chiar a ei. Deși studiază la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”, alegerea nu a fost făcută din pasiune pentru pedagogie, ci pentru că este singurul loc din oraș unde poate studia muzica, aceasta fiind ceea ce o definește, atât în viața personală, cât și în familie. Tatăl ei, fiind muzicant, a fost cel care i-a deschis porțile acestui univers. Împreună cântă în „Elite Band – Bârlad”, o trupă de evenimente unde tatăl său cântă la clape, iar ea, bineînțeles, cu vocea.

Au început să cânte împreună încă de când Andra avea doar 12 ani. Deși este un lucru minunat să împărtășească această pasiune cu tatăl ei, Andra recunoaște că nu e întotdeauna ușor. Cel mai dificil pentru ea este să stea în picioare în timpul evenimentelor, care de multe ori durează de la 10 seara până la 7 dimineața. Iar asta este complicat nu doar din cauza oboselii, ci și din cauza condiției ei medicale. Andra a fost diagnosticată de mică cu parapareză spastică, o afecțiune care i-a cerut să facă terapie și kinetoterapie constant. 

Ceea ce o definește pe Andra este voința de autodepășire. Problemele de sănătate au făcut-o să lupte mai mult decât alții, să fie puternică și să nu renunțe niciodată.

La Vocea României, Andra nu vine doar să cânte, ci să-și demonstreze sieși că poate să treacă de la statutul de cântăreață de evenimente la cel de artist capabil să cucerească una dintre cele mai mari scene din România.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni