• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 septembrie. Bogdan Selagea, moment plin de emoții pe scenă! Tânărul de 19 ani nu a reușit să întoarcă niciun scaun. Explicația antrenorilor: „Ai cântat fără experiență”

Vocea României, 27 septembrie. Bogdan Selagea, moment plin de emoții pe scenă! Tânărul de 19 ani nu a reușit să întoarcă niciun scaun. Explicația antrenorilor: „Ai cântat fără experiență”

Bogdan Selegea a venit la Vocea României pentru a interpreta piesa „Runnin’” de la Naughty Boy & Beyonce. Iată cum s-a descurcat!

Bogdan Sălegea a pășit timid pe scena Vocea României și plin de emoții. Tânărul în vârstă de doar 19 ani a interpretat o piesă difcilă care, din păcate, nu i-a pus timbrul vocal în evidență. Astfel, el nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

„Ai cântat un pic fără experiență. Ai cântat dezlânat! Trebuie neapărat să mai vii la Vocea României, dar cu un moment mai lucrat”, a spus Irina Rimes.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Bogdan Selagea de la Vocea României

Bogdan are 19 ani și, deși a cântat dintotdeauna, nu s-a gândit niciodată serios că ar putea transforma acest talent într-o carieră. Crescut în satul Zăbrani, viața lui este una simplă, plină de navete zilnice către Arad, unde studiază la Liceul de Arte.

În copilărie, sora lui, interpretă de muzică populară, l-a auzit cântând și l-a încurajat să meargă la un colegiu de artă, văzând în el un talent ce nu ar trebui să fie neglijat. Deși ea cântă muzică populară, iar Bogdan preferă muzica ușoară, cei doi au o legătură specială. Ea îi dă sfaturi și este primul lui critic, chiar dacă stilurile lor muzicale sunt diferite. Au și un duet împreună, o piesă emoționantă dedicată mamei lor, care reflectă această conexiune între ei.

Bogdan o privește pe sora sa ca pe o sursă de inspirație și, chiar dacă muzica lor se îndreaptă în direcții diferite, ea l-a influențat profund în alegerea acestui drum artistic. El a participat la mai multe concursuri de-a lungul timpului și chiar a avut ocazia să cânte la un bal la teatru, experiențe care i-au întărit dorința de a continua pe acest drum.

După ce termină clasa a XII-a, planurile sale sunt clare: va da admitere la Conservator, la secția de canto clasic. Deși inițial nu era foarte interesat de acest gen, profesoara lui de canto l-a ajutat să descopere frumusețea acestei arte. Îi place și muzica populară, în special doina interpretată într-o manieră clasică, ceea ce arată că, în ciuda diferențelor, și-a păstrat o legătură subtilă cu tradițiile.

Vocea României este pentru Bogdan o încercare și o provocare. A venit de trei ori la preselecții, dar abia acum a reușit să ajungă în competiție. Nu are interese ascunse sau ambiția de a câștiga cu orice preț: pentru el, mândria de a fi ajuns până aici este suficientă.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni