• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 septembrie. Alecsia Chirodea, coafeza de la Vocea României, moment spectaculos pe scenă! Concurenta a întors toate cele patru scaune și i-a uimit pe antrenori cu talentul ei: „Ai cântat angelic!”

Vocea României, 27 septembrie. Alecsia Chirodea, coafeza de la Vocea României, moment spectaculos pe scenă! Concurenta a întors toate cele patru scaune și i-a uimit pe antrenori cu talentul ei: „Ai cântat angelic!”

Alecsia Chirodea a pășit hotărâtă pe scena Vocea României și a interpretat piesa „Oh my God” de la Saint Clara. Iată cum s-a descurcat!

Alecsia Chirodea este concurenta care a venit în fața întregii țări pentru a demonstra că este talentată și că merită un loc în echipa unuia dintre antrenori. Aceasta a interpetat piesa „Oh my God”, care i-a făcut pe toți cei patru antrenori să se întoarcă!

„Ai o voce extrem de comercială! Ești genul de voce pe care o caut la Vocea României și care iese în evidență pe orice piesă. Mi-ar plăcea să îmi dai voie să facem câteva momente la Vocea României și să ajungem departe”, a spus Smiley.

„Când eram cu spatele, Alecsia, îmi imaginam parcursul tău de dincolo de Vocea României, de asta m-am uitat la Smiley și am strigat „RADIO!”. Sunt foarte multe voci care muncesc ca să ajungă să cânte cum ție îți vine lejer să o faci. E minunat să nu ratezi nicio ocazie, pentru că meriți să fii acolo!”, a spus Theo Rose.

VEZI CU CINE A MERS MAI DEPARTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Gallery

Cine este Alecisa Chirodea de la Vocea României

Alecsia are 19 ani și s-a născut în Italia într-o familie de români originari din Bihor, din satul Alești. Deși viața ei s-a desfășurat până acum în Italia, undeva într-un sat lângă Brescia, Alecsia simte că rădăcinile ei sunt puternic legate de România. În copilărie, la vârsta de 9 ani, a început să cânte la chitară, însă adevărata ei pasiune pentru muzică a înflorit atunci când, într-o zi, a auzit o fată cântând într-o sală alăturată. Acest moment a fost suficient pentru ca Alecsia să-și convingă mama să o ducă la lecții de canto, deschizându-i astfel un drum nou.

Provine dintr-o familie modestă: tatăl ei lucrează în construcții, iar mama este casnică. Are o soră mai mare, de 25 de ani, iar viața în Italia a fost mai degrabă practică decât artistică. După ce a terminat liceul anul trecut, Alecsia a ales să se angajeze ca coafeză într-un salon de înfrumusețare. Îi place faptul că își poate câștiga propriii bani și că este independentă financiar, deși încă locuiește cu părinții ei.

În ciuda stabilității pe care o are acolo, Alecsia simte o legătură inexplicabilă cu România. În ultimii ani, a început să vină din ce în ce mai des în țară, iar vizitele la Alești îi aduc o bucurie imensă, datorită familiei care o așteaptă cu brațele deschise. Deși Italia i-a oferit oportunități, a fost mereu greu să pătrundă în lumea muzicii dacă nu cunoști pe cineva.

Alecsia a cântat de-a lungul anilor la diferite sărbători din satele italiene din zona ei, însă Vocea României reprezintă prima ei ocazie să urce pe o scenă mare. Este conștientă că aici, în România, este șansa ei să facă un pas înainte în cariera muzicală. A venit la această competiție hotărâtă să-și facă auzită vocea și să reușească acolo unde în Italia ușile i-au fost închise.

Când vorbește despre satul natal al părinților ei din Bihor, ochii i se luminează. Alecsia se simte fericită de fiecare dată când vine la Alești, unde familia și tradițiile o fac să se simtă acasă, dar știe că în Italia are oportunități care îi deschid alte orizonturi.

Prin participarea la Vocea României, speră că va reuși să facă un pas semnificativ în viața ei muzicală și că acesta va fi doar începutul unei călătorii extraordinare.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni