• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 septembrie. Mihaela Straton a întors trei scaune și a lăsat-o pe Theo Rose cu gura căscată: „Începutul piesei a fost orgasmic!”

Vocea României, 27 septembrie. Mihaela Straton a întors trei scaune și a lăsat-o pe Theo Rose cu gura căscată: „Începutul piesei a fost orgasmic!”

Mihaela Straton a venit la Vocea României, în ediția difuzată vineri, 27 septembrie 2024, pentru a-i convinge pe antrenori că locul ei este într-una dintre echipe! Ea a interpretat piesa „Black Velvet” de la Alannah Myles.

Mihaela Straton este concurenta care a pășit hotărâtă pe scenă, pentru a interpreta celebra melodie „Black Velvet”. Încă de la primele note atinse de Mihaela, scaunul lui Tudor Chirilă s-a întors, urmat de cel al Irinei Rimes.

Până la finalul piesei, s-a întors și scaunul format din Theo Rose și Horia Brenciu.  Astfel, concurenta a avut de făcut o alegere dificilă.

„Mihaela, ești divină! Cred că te-ai uitat la sezoanele anterioare și știi ce momente face fiecare dintre noi”, a spus Irina Rimes când a văzut concurenta.

„Eu consider că ar trebui să mă prezint: mă numesc Tudor, coleg cu Irina. Pe mine mă interesează să am niște momente mișto. Dacă îmi dai șansa, te aștept! Vreau foarte tare să vii în echipa mea”, a spus Tudor Chirilă.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS CU CINE A ALES SĂ MEARGĂ MAI DEPARTE

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Gallery

Cine este Mihaela Straton de la Vocea României

Mihaela locuiește în Dubai de 9 ani, după ce a petrecut 8 ani în Grecia. În copilărie, a cântat în corul școlii și a început să cânte folk într-un club pentru copii defavorizați. La 16 ani, a fost prezentatoare de karaoke în Iași.

Mama ei, care putea cânta operă, și bunicul, care cânta la balalaică, i-au influențat pasiunea pentru muzică. Din păcate, mama sa a decedat recent din cauza cancerului, iar Mihaela a decis să participe la Vocea României în memoria ei. Are o relație bună cu tatăl și cei patru frați ai ei, care locuiesc în diferite colțuri ale lumii.

În Grecia, a organizat două concerte cu prietenii săi, cântând în fața a 250 de oameni. Vara trecută, a petrecut timp în România, cântând în cafenelele din Iași alături de tatăl ei. Mihaela a mai apărut și în emisiunea "Olalala", prezentată de Andra, și crede că diverse coincidențe au adus-o la Vocea României. Se bucură de fiecare etapă și vrea să învețe cât mai multe pentru a-și câștiga încrederea în sine. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni