• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 septembrie. Bogdan Medvedi, fostul membru al trupei MAXIM, a întors toate scaunele antrenorilor! Concurentul l-a făcut pe Smiley să îi dea „Super Block” lui Tudor Chirilă. În echipa cui a decis să meargă: „Cu tine aș putea să câștig trofeul!”

Vocea României, 27 septembrie. Bogdan Medvedi, fostul membru al trupei MAXIM, a întors toate scaunele antrenorilor! Concurentul l-a făcut pe Smiley să îi dea „Super Block” lui Tudor Chirilă. În echipa cui a decis să meargă: „Cu tine aș putea să câștig trofeul!”

Bogdan Medvedi este un cântăreț cunoscut în România, însă la Vocea României nu contează câți urmăritori ai pe rețelele de socializare, ci cât de talentat ești! Artistul a ales să interpreteze melodia „Lose Control” a lui Teddy Swims.

Bogdan Medvedi nu are nevoie de foarte multe prezentări, acesta fiind deja în atenția publicului larg de la vârsta de 20 de ani, atunci când făcea parte din trupa „MAXIM”, alături de Alexander Laiu, Gabriel Ciobota, Marcus Sucilea și, mai apoi, Iulian Selea. După destrămarea formației, Bogdan a ales să înceapă o carieră solo, însă și acum se gândește la perioada în care umblea sălile de spectacol împreună cu ceilalți băieți antrenați de Adrian Sînă.

Acum, Bogdan a venit la Vocea României să demonstreze întregii țări că are talent și să îi convingă pe antrenori că au nevoie de un timbru precum al lui, în echipa lor.

Acesta a interpretat melodia „Lose Control” de la Teddy Swims și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale antrenorilor.

„Vreau un singur lucru să îți zic. Mă bucur foarte mult că ai venit la Vocea României să le arăți oamenilor că tu poți să cânți așa!”, a spus Irina Rimes.

„Eu te știu, Bogdan, dar nu te-am auzit niciodată cântând așa. Sunt de-a dreptul uimit de timbrul tău vocal, de pofta cu care cânți. Fantastic ai fost! M-aș bucura foarte mult să fac parte din parcursul tău de acum încolo, atât la Vocea României, cât și mai departe de atât. Cred că ai mari șanse să te bați pentru titlu, iar eu anul ăsta vreau să îmi dau toate șansele să trag pentru titlu!”, a spus Smiley.

Înainte ca Bogdan Medvedi să aleagă cu cine merge mai departe, Smiley a apăsat butonul care blochează unul dintre ceilalți antrenori. Astfel, Tudor Chirilă nu va avea voie să îl ia pe Bogdan în echipa sa.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Gallery

Cine este Bogdan Medvedi de la Vocea României

Bogdan Medvedi s-a născut în Chișinău, dar de câțiva ani locuiește în București. Este un content creator activ pe mai multe platforme: TikTok (607.000 urmăritori), YouTube (152.000), Facebook (62.000) și Instagram (44.000). Postează în principal scheciuri amuzante și videoclipuri cu muzică, toate canalele fiind monetizate, iar veniturile obținute din online sunt satisfăcătoare.

A jucat fotbal de performanță până la 15 ani și practică tenisul de plăcere. Cântă la pian și chitară, iar interesul pentru muzică a apărut în jurul vârstei de 14-15 ani, după ce a renunțat la fotbal. În liceu, colegii l-au auzit cântând și l-au încurajat să la o emisiune de talente, în 2011, unde a ajuns până în semifinale. După acest concurs, Adi Sînă l-a contactat pentru a se alătura trupei MAXIM.

După destrămarea trupei MAXIM, Bogdan a simțit nevoia de o carieră solo, lansând câteva piese, inclusiv una alături de Nicole Cherry. A început să scrie versuri, însă nu a fost întotdeauna mulțumit de creațiile sale. În prezent, cântă la evenimente private alături de un band.

A venit la Vocea României în căutarea unui nou început și pentru a-și redescoperi potențialul artistic. Deși are emoții, abia așteaptă să urce pe scenă, dar nu este sigur pe care dintre antrenori îl va alege.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni