• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 septembrie. Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, a interpretat piesa „Made in Romania”. Cum au reacționat antrenorii când au auzit-o cântând: „Trebuie să ai curaj!”

Vocea României, 27 septembrie. Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, a interpretat piesa „Made in Romania”. Cum au reacționat antrenorii când au auzit-o cântând: „Trebuie să ai curaj!”

Roxana Dobrițoiu a venit la Vocea României pentru a interpreta una dintre cele mai apreciate melodii românești din toate timpurile – „Made in Romania”.

Roxana a moștenit talentul muzical de la unchiul său, Adi de la Vâlcea, și are încredere în timbrul ei vocal! Aceasta a interpretat piesa „Made in Romania” a lui Ionuț Cercel și a reușit să îl convingă pe Smiley că are nevoie de o asemenea prezență în echipa sa.

„Roxana, prima curiozitate: de ce ai ales piesa aceasta? Eu m-am bucurat, am simțit în felul în care ai cântat că ți-ai dorit foarte tare să fii aici. Trebuie să ai curaj să cânți piesa asta într-o audiție la Vocea României.  Bine ai venit în echipa mea!”, a spus Smiley.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Gallery

Cine este Roxana Dobrițoiu de la Vocea României

Roxana provine dintr-o familie de lăutari cu tradiție și este nepoata lui Adi de la Vâlcea. Cântă de când era mică și a terminat Liceul de Muzică, continuând cu Conservatorul, deși nu și-a finalizat licența din cauza unei restanțe.

Roxana își vede viața legată inseparabil de muzică și spune că ar fi un eșec total să nu mai cânte. În prezent, cântă la evenimente și în cluburi, considerându-se un artist nici foarte scump, nici foarte ieftin.

Deși încă nu a reușit să colaboreze cu unchiul ei, Adi de la Vâlcea, din cauza perfecționismului acestuia, Roxana își dorește să găsească o piesă care să sune impecabil pentru o colaborare. Este pasionată de R&B și o mare fană a lui Beyoncé, fiind numită de presă "Beyoncé de România". La evenimente cântă de la vârsta de 13 ani, iar de la școala generală știe să cânte la chitară și la pian.

Roxana a trecut prin dificultăți vocale, având noduli pe corzile vocale, ceea ce i-a provocat depresie când a aflat. Deși medicii i-au sugerat o operație, amână acest pas de patru ani, temându-se să nu își piardă vocea, cum s-a întâmplat cu Paula Lincan. 

Pe lângă muzică, Roxana este activă pe TikTok, Instagram și Facebook, având o bază mare de urmăritori. La Vocea României, a venit pentru a ieși din zona de confort și pentru a-și dovedi că poate să reușească. Crede că va reuși să întoarcă cel puțin trei scaune, având câte puțin din stilul fiecărui antrenor.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni