• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 septembrie. Ada Petcu, concurenta care a fost comparată cu Miley Cyrus, a făcut spectacol pe scena Vocea României! De ce nu s-a întors niciun antrenor la momentul ei artistic: „A început foarte timorată”

Vocea României, 27 septembrie. Ada Petcu, concurenta care a fost comparată cu Miley Cyrus, a făcut spectacol pe scena Vocea României! De ce nu s-a întors niciun antrenor la momentul ei artistic: „A început foarte timorată”

Ada Petcu a venit la Vocea României, în ediția difuzată vineri, 26 septembrie 2024, pentru a-i impresiona pe antrenori cu talentul ei vocal. Iată cum s-a descurcat!

Ada Petcu și-a dorit întotdeauna să aibă o carieră în industria muzicală, iar pentru acest vis a fost nevoită să renunțe la Facultatea de Medicină. Cu toate acestea, ea le-a demonstrat părinților că are talent și a venit la Vocea României pentru a-i convinge și pe antrenori.

Din păcate însă, niciunul dintre aceștia nu și-a întors scaunul la momentul ei artistic:

„Miley Cyrus a venit și nu s-a întors Tudor!”, a exclamat Horia Brenciu atunci când a văzut-o pe concurentă.

„Ada, te aplaud pentru perseverența ta și sper să ne vedem în viața asta!”, a spus Smiley.

Horia Brenciu a ținut să facă o precizare despre motivul pentru care nu a ales să se întoarcă la momentul ei: „A început foarte timorată, a început nehotărâtă”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Gallery

Cine este Ada Petcu de la Vocea României

Ada, concurentă la Vocea României, este din Pitești și locuiește de trei ani în București. A cântat pentru prima dată la vârsta de 5 ani, deși nimeni din familia ei nu are legătură cu muzica. A studiat la mai multe școli de muzică și a învățat să cânte la pian în clasa a V-a, studiind acest instrument timp de patru ani.

În copilărie, părinții ei au vrut să urmeze altă carieră, în afara muzicii, visând să dea la medicină. Ada a simțit presiunea acestor așteptări, dar până la urmă a ales să urmeze facultatea de antreprenoriat, crezând că va găsi o legătură cu muzica. Cu toate acestea, dorința ei de a face muzică a rămas puternică, chiar dacă a fost descurajată de oameni din industrie care i-au spus că nu are șanse. Timp de doi ani, Ada a renunțat la muzică din cauza dezamăgirilor, dar s-a reîntors pe cont propriu, investind tot ce câștigă din cele două afaceri pe care le conduce.

Își postează muzica pe TikTok și acum are mai multă încredere în sine, deși în trecut îi era teamă să recunoască faptul că vrea să fie artistă. Muzica a fost refugiul ei în momentele grele, iar cel mai dificil episod din viața ei a fost despărțirea de iubit, care nu era de acord cu cariera ei muzicală.

Visul cel mai mare al Adei este să cânte la Super Bowl și să devină prima fată din România care reușește acest lucru. La Vocea României, vede o provocare importantă și vrea să demonstreze că poate fi o artistă. Este emoționată când vorbește despre părinți, în special despre relația cu mama ei, căreia îi cere iertare și pe care o consideră ca o soră mai mare. Ada își dorește să-i facă mândri pe cei dragi.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni