• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 septembrie. Călin Lupea i-a făcut pe Irina Rimes și Smiley să se „lupte” în argumente. Cu cine a ales să meargă în etapa următoare: „Arăți ca un prinț, iar eu sunt prințesa ta!”

Vocea României, 27 septembrie. Călin Lupea i-a făcut pe Irina Rimes și Smiley să se „lupte” în argumente. Cu cine a ales să meargă în etapa următoare: „Arăți ca un prinț, iar eu sunt prințesa ta!”

Călin Lupea este concurentul care a deschis ediția de vineri, 27 septembrie 2024, Vocea României! Acesta a interpretat piesa „Runaway Baby” a lui Bruno Mars.

Călin Lupea a venit la Vocea României încrezător în propriile forțe și hotărât că va reuși să întoarcă cel puțin un scaun! Acesta a interpretat piesa „Runaway Baby” a lui „Bruno Mars” și a stârnit un val de reacții, atât din partea publicului, cât și a antrenorilor.

„Bine ai venit la Vocea României! Mi-a plăcut foarte tare energia ta. Nu ți-au ieșit foarte bine toate chestiile, dar am recunoscut că e un timbru tânăr, cu care îmi place să lucrez. Mi-ar plăcea foarte mult să te am în echipă”, a spus Smiley.

„Tu chiar arăți ca un prinț, iar eu sunt prințesa ta!”, a spus Irina Rimes.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Gallery

​Cine este Călin Lupea de la Vocea României

Călin Lupea, concurent la Vocea României, s-a născut la Brașov, dar și-a petrecut mare parte din viață în Statele Unite. La un an și jumătate, s-a mutat cu familia în Canada, iar din 2006 s-au stabilit acolo definitiv.

Părinții săi l-au înscris la cursuri de teatru comunitar la vârsta de 9 ani, la îndrumarea profesorului de muzică, deși inițial nu era foarte încântat. Cu timpul, a început să-i placă și chiar a jucat în două spectacole alături de tatăl său. În clasa a VII-a, a fost transferat la un colegiu de arte și muzică, unde s-a dezvoltat semnificativ.

Ulterior, a fost admis la un liceu de muzică foarte competitiv. După participarea la Superstar 2021, a început să ia muzica mai în serios, studiind teoria muzicală, pianul și chitara. În prezent, este student la Berklee University, singura facultate la care a aplicat, dorind să studieze compoziție și producție muzicală.

Deși a petrecut vacanțele de vară în România, nu este sigur unde se simte acasă – între România, Canada și America. Călin este pasionat de artă, filme, și își dorește să facă și un scurtmetraj.

A venit la Vocea României pentru a se dezvolta muzical și a trăi o experiență distractivă, cu obiectivul de a cânta bine și de a impresiona antrenorii, rezonează cel mai mult cu Theo și Horia, și consideră integritatea artistică extrem de importantă.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni