• Emisiuni
  • Vocea României
  • Miruna Labo, sportivă de performanță, a întors toate scaunele antrenorilor de la Vocea României cu vocea sa ireală! Reacția lui Smiley. ”Eu zic să tragi la poartă!”

Miruna Labo, sportivă de performanță, a întors toate scaunele antrenorilor de la Vocea României cu vocea sa ireală! Reacția lui Smiley. ”Eu zic să tragi la poartă!”

Vineri, 20 septembrie, la Vocea României a venit Miruna Labo, care a interpretat piesa ”Million Years Ago”.

Miruna a întors toate scaunele antrenorilor și i-a lăsat ”să se bată” pentru ea. ”Cred că interpretarea ta a arătat sinceritate și sunt multe lucruri în vocea ta pe care poți să le arăți la un nivel mai tare”, a spus Theo Rose.

Urmăriți, în clipul video de mai sus,  ce echipă a ales Magda.

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine e Miruna Labo de la Vocea România

Miruna, elevă în clasa a 12-a la un liceu din Zalău, secția filologie, își împarte timpul între pasiunea pentru handbal și muzică. Practicând handbalul de la vârsta de 8 ani, Miruna a găsit în acest sport o modalitate de a se menține activă și sănătoasă. Părinții ei, cadre medicale – tatăl paramedic pe SMURD și mama asistent medical – au susținut-o în alegerea sa.

Deși a încercat și alte sporturi precum înotul și voleiul, handbalul a fost cel care i-a captat atenția încă de la primul antrenament. Miruna a început să joace la CSS Zalău, apoi s-a mutat la un club privat, iar acum evoluează în Liga 1 la CSS Zalău. Deși nu visează să joace la CSM București, și-ar dori să fie acceptată la Bistrița.

Pe lângă handbal, Miruna are și o pasiune pentru muzică. De mică, părinții o filmau cântând și au înscris-o la cursuri de canto. Tatăl ei o vedea deja cântăreață de muzică populară, iar Miruna a participat la două concursuri îmbrăcată în costum popular. Cu toate acestea, ea a simțit că locul ei este într-un alt gen muzical și a început să cânte la nunți de la vârsta de 15 ani. Cu banii câștigați, și-a cumpărat echipament pentru handbal.

Împărțirea timpului între antrenamentele de zi și cântatul la nunți noaptea a devenit dificilă, așa că Miruna a decis să se concentreze mai mult pe handbal. Sora ei mai mică, în vârstă de 13 ani, practică și ea handbal de performanță, inspirată de Miruna.

Din curiozitate, Miruna a decis să participe la “Vocea României”, anunțându-și părinții abia cu o seară înainte de preselecții.

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni