• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 20 septembrie. Glad Condor a cântat Coldplay pe ritmuri autohtone. ”Noroc că m-am întors până la manea, că altfel ce-ar fi zis lumea?”

Vocea României 2024, 20 septembrie. Glad Condor a cântat Coldplay pe ritmuri autohtone. ”Noroc că m-am întors până la manea, că altfel ce-ar fi zis lumea?”

Vineri, 20 septembrie, Glad Condor a venit la audițiile pe nevăzute Vocea României cu o piesă a trupei Coldplay, la care a adăugat și niște ritmuri autohtone.

Urmăriți, în clipul video de mai sus, cum a reacționat Theo Rose. ”Noroc că m-am întors până la manea, că altfel ce-ar fi zis lumea?”.

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Glad Condor de la Vocea României

Glad, solist, compozitor și profesor de chitară ocazional, s-a mutat recent din Baia Mare în capitală pentru a-și continua cariera muzicală. La vârsta de 14 ani, mama sa a descoperit talentul său muzical, punându-l să colinde în fața unui musafir, un cântăreț local. Acesta a recunoscut imediat potențialul lui Glad și l-a învățat primele acorduri de chitară, instrument de care s-a îndrăgostit pe loc.

Glad a urmat liceul de muzică și Conservatorul la Cluj, unde și-a perfecționat abilitățile vocale și instrumentale. A cântat cu diverse trupe, atât ca solist vocal, cât și ca chitarist, și a luat lecții de canto timp de mulți ani. Cel mai semnificativ pentru dezvoltarea sa vocală au fost cei patru ani de cursuri online cu un vocal coach din New York.

El crede că talentul său muzical este moștenit de la părinți: mama sa cânta la chitară, iar tatăl său la bas. Anul trecut, Glad a fost finalist la selecția națională pentru Eurovision cu o piesă compusă de el acum șapte ani. Deși a primit feedback pozitiv, a avut parte și de comentarii negative, pe care le-a găsit amuzante.

 

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni