• Emisiuni
  • Vocea României
  • Magda Căluianu, vocea puternică de 16 ani, pentru care s-au bătut Irina Rimes și Smiley! La îndemnul lui Theo Rose, a cântat și în limba turcă! ”Am regăsit asemănări cu Ana Munteanu”

Magda Căluianu, vocea puternică de 16 ani, pentru care s-au bătut Irina Rimes și Smiley! La îndemnul lui Theo Rose, a cântat și în limba turcă! ”Am regăsit asemănări cu Ana Munteanu”

Vineri, 20 septembrie, Magda Căluianu a venit la audițiile pe nevăzute de la Vocea României și i-a cucerit pe antrenori cu interpretarea piesei ”Elastic Heart”.

După ce a menționat că a participat la multe concursuri internaționale, Magda a cântat o piesă în limba turcă.

Smiley: ”Te-am ascultat cu foarte mare atenție și am regăsit cumva niște asemănări cu Ana Munteanu, cu care am câștigat Vocea României.”

Urmăriți, în clipul video de mai sus, ce echipă a ales Magda.

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Magda Căluianu de la Vocea României

Magda, o elevă talentată din Slatina, își urmează cu pasiune visul de a deveni cântăreață. Deși a ales profilul real, Magda își dedică timpul liber studiului canto-ului, pe care îl practică de 5-6 ani.

Încă din copilărie, Magda a arătat un talent deosebit pentru muzică. Părinții ei au descoperit că are o voce și o ureche muzicală remarcabile atunci când o auzeau cântând colinde prin casă. Mama ei, contabil, și tatăl, tehnician de mentenanță la o fabrică de piese auto, au fost mereu alături de ea, susținându-i pasiunea pentru muzică. Magda are și o soră mai mică, iar familia locuiește împreună la țară.

Visul ei este să urmeze o carieră în muzică, având în plan să dea admitere la Conservator sau la UNATC. Recent, Magda a început să cânte în biserici și mănăstiri, simțind că acest lucru o ajută spiritual și artistic.

Magda a decis să participe la emisiunea “Vocea României” pentru a-și testa limitele și a-și demonstra talentul pe o scenă națională. 

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni