• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 20 septembrie. David Lin, ospătarul din Taiwan, a făcut-o pe Irina Rimes să regrete că nu s-a întors. Tudor Chirilă: ”Ai cântat ca și cum te-ai fi întâlnit cu Taylor Swift”

Vocea României 2024, 20 septembrie. David Lin, ospătarul din Taiwan, a făcut-o pe Irina Rimes să regrete că nu s-a întors. Tudor Chirilă: ”Ai cântat ca și cum te-ai fi întâlnit cu Taylor Swift”

Vineri, 20 septembrie, pe scena Vocea României, în audițiile pe nevăzute, a venit David Lin, care a interpretat ”Sex on Fire”.

Vedeți, în clipul de mai sus, ce reacție au avut antrenorii când s-au întors și l-au văzut pe David.

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este David Lin de la Vocea României

Născut în Taiwan, David Lin a călătorit mult de-a lungul vieții sale. La vârsta de 27 de ani, a venit în România pentru fosta sa soție, o româncă. De atunci, a locuit în diverse locuri, inclusiv Taiwan, Singapore, Dallas, Paris,și Letonia, înainte de a se stabili din nou în București pentru a divorța.

În copilărie, David și familia sa cântau la biserică în Singapore, formând o mică trupă de familie. La 12 ani, după ce s-a mutat cu familia în Singapore, a descoperit dragostea pentru muzică datorită unui profesor care l-a încurajat să studieze muzica după orele de școală.

După divorțul de soția româncă și apariția pandemiei de Covid-19, David a rămas în România și a început să lucreze ca chelner. Ziua servește clienții, iar seara cântă la restaurantul ANIMALETO din Piața Rosetti, interpretând coveruri ale unor artiști precum Bob Marley și Kings of Leon. Deși vorbește limba română doar la nivel de bază, suficient pentru a-și desfășura activitatea de chelner, muzica este limbajul său universal.

David a participat la o emisiune similară cu “Românii au talent” în Singapore, dar nu a putut continua din cauza obligațiilor militare.

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni