• Emisiuni
  • Vocea României
  • Romina Apostol, cea mai efervescentă prezență a serii! A întors toate scaunele Vocea României cu vocea ei incredibilă! ”Ești extraordinară, ești un vulcan de emoții!”

Romina Apostol, cea mai efervescentă prezență a serii! A întors toate scaunele Vocea României cu vocea ei incredibilă! ”Ești extraordinară, ești un vulcan de emoții!”

Vineri, 20 septembrie, Romina Apostol ”a rupt scena” Vocea României cu o interpretare inedită a piesei ” Roxanne”, făcându-i pe antrenori să se întoarcă de la primele acorduri.

După explozia de energie de pe scenă, Tudor Chirilă a exclamat: ”Horia, cred că ți-ai găsit nașul!”.

”Romina, ești extraordinată, ești un vulcan de emoții!, a spus și Irina Rimes.

Urmăriți, în clipul video de mai sus, ce echipă a ales Romina.

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Romina Apostol de la Vocea României

La vârsta de 4 ani, Romina a cântat pentru prima oară la vioară, îndrumată de părinții ei. Cu toate acestea, după patru ani de studiu, părinții au decis să nu o mai susțină în această direcție. Așa a început să cânte cu vocea, alegând piese puternice, care reflectau perioadele dificile prin care trecea. Se simțea neînțeleasă atât de părinți, cât și de prieteni, iar colegii făceau adesea glume pe seama ei din cauza greutății.

Considerându-se diferită, Romina a început să cânte muzică rock, un stil în care s-a regăsit complet. În prezent, este studentă la marketing și, deși nu are studii muzicale formale, a urmat câteva cursuri de canto. Face parte dintr-o trupă rock și cântă la numeroase festivaluri de profil.

Romina își dedică timpul liber muzicii și iubitului ei, care o susține necondiționat.

Cu o voce rock, răgușită, pe care o consideră atuul său, Romina speră să își îndeplinească visul de a deveni o cântăreață de succes.

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni