• Emisiuni
  • Vocea României
  • Colin Doljescu, puștiul român născut în Irlanda, l-a făcut pe Tudor Chirilă să se întoarcă după primele acorduri și să-l aplaude în picioare! ”Sunt, realmente, impresionat! Ești fantastic!”

Colin Doljescu, puștiul român născut în Irlanda, l-a făcut pe Tudor Chirilă să se întoarcă după primele acorduri și să-l aplaude în picioare! ”Sunt, realmente, impresionat! Ești fantastic!”

Vineri, 20 septembrie, pe scena Vocea României, Colin Doljescu a interpretat piesa ” Amar Pelos Dois” și a întors toate scaunele.

Antrenorii au avut doar cuvinte de laudă pentru tânărul de 16 ani și l-au aplaudat în picioare.

Horia Brenciu: ”Tu ai o voce, la 16 ani, a unui artist care a trăit pe scenă 25 de ani. Una dintre cele mai frumoase și mature și savuroase voci”

Smiley: ”Colin, te-am ascultat, eram cu lacrima în colțul ochiului, mi s-au umezit ochii. Ai o putere fantastică în voce, deși ai avut o interpretare gingașă, chiar ești o prezență specială”.

Urmăriți, în clipul video de mai sus, ce echipă a ales Colin.

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Colin Doljescu de la Vocea României

Colin, un tânăr talentat născut în Irlanda, a ales să-și urmeze visul muzical în România. Părinții săi s-au mutat în Irlanda la vârsta de 19 ani, iar Colin a trăit acolo timp de 13 ani înainte de a se muta în Spania. De șapte luni, el locuiește în România, unde studiază la prestigioasa școală de muzică Dinu Lipatti din București.

Colin a decis să părăsească Irlanda din cauza vremii și a oamenilor pe care îi găsea plictisitori. În Spania, bariera lingvistică a fost un obstacol major, astfel că România i s-a părut o alegere mai ușoară. Deși nu a fost niciodată atras de muzica irlandeză, Colin a fost mereu implicat în activități artistice. În Spania, obișnuia să cânte într-un jazz bar, dar nu s-a simțit niciodată ca acasă.

Acum, Colin este elev în clasa a 12-a la Dinu Lipatti, unde studiază canto jazz, pian și chitară. Îi place că aici are oportunitatea de a studia multă muzică și de a-și dezvolta talentul. A început să cânte la vârsta de cinci ani, de Crăciun, când a interpretat un colind cu ajutorul unei instalații de karaoke cumpărate de tatăl său. De atunci, a fost autodidact, ascultând mult jazz.

Deși limba română i se pare dificilă, Colin a reușit să se adapteze și să participe la olimpiada de muzică, unde a obținut premiul trei. Se regăsește în piesele lui Aurelian Andreescu și visează să aibă propriile concerte și să cânte cu o trupă.

Pe lângă muzică, Colin este pasionat de sport și joacă baschet. Colin a participat la The Voice UK Junior, ajungând până la battles, și recent a concurat și la The Voice Jr. Spania, ajungând până în knockouts.

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni