• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 20 septembrie. Laura Iordănescu l-a cucerit pe Horia Brenciu, care a făcut-o geloasă pe Irina Rimeș: ”De ce nu m-am întors? Ce orb am fost, ce surd am fost!”

Vocea României 2024, 20 septembrie. Laura Iordănescu l-a cucerit pe Horia Brenciu, care a făcut-o geloasă pe Irina Rimeș: ”De ce nu m-am întors? Ce orb am fost, ce surd am fost!”

Vineri, 20 septembrie, pe scena Vocea României au urcat Laura Iordănescu, care a interpretat piesa ”I Feel Pretty”.

Urmăriți, în clipul video de mai sus, ce reacție au avut antrenorii după ce au văzut-o pe Laura și i-au auzit povestea.

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Laura Iordănescu de la Vocea României

Laura Iordănescu a fost introdusă în lumea muzicii de mama ei, care a învățat-o să cânte prima piesă, “Strani Amori”. A studiat pianul și teoria muzicală, însă tatăl ei nu a susținut această pasiune.

În ciuda opoziției tatălui, Laura a continuat să cânte pe ascuns până când a decis să plece de acasă. S-a mutat din Târgoviște în Italia, unde a locuit cu mama ei. A încercat să-și continue cariera muzicală participând la diverse concursuri, dar fără succes. La vârsta de 20 de ani, dezamăgită de lipsa pregătirii muzicale, a renunțat să mai cânte.

La 23 de ani, Laura a decis să se mute în Londra, în speranța de a-și găsi un nou sens în viață. A muncit din greu în timpul facultății, absolvind marketingul în Italia și lucrând ca barista. Cu toate acestea, nu se regăsea și a început să aibă stări depresive. A consultat numeroși medici, dar nimeni nu a reușit să o ajute, considerând că problemele ei erau cauzate de munca excesivă și de îndepărtarea de Dumnezeu.

După un an de călătorii, Laura și-a revenit și a aplicat la diverse joburi în Dubai. A fost acceptată ca asistent executiv la o firmă din Dubai și a început viața de la zero, cu doar 200 de euro în buzunar. După trei ani de muncă, a demisionat pentru a se dedica muzicii în totalitate. De câteva luni, ia lecții de canto cu o profesoară și își dorește să cânte corect.

Laura a început să scrie versuri și plănuiește să lanseze un album cu nouă piese. Ea crede că niciodată nu este prea târziu să faci muzică și își dorește să inspire lumea prin melodiile sale.

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni