• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 20 septembrie. Marcus Mureșan, bucătarul care a făcut-o pe Theo Rose să exclame: ”S-a pogorât Dumnezeu!” Artistei i-au dat lacrimile de emoție

Vocea României 2024, 20 septembrie. Marcus Mureșan, bucătarul care a făcut-o pe Theo Rose să exclame: ”S-a pogorât Dumnezeu!” Artistei i-au dat lacrimile de emoție

Vineri, 20 septembrie, pe scena Vocea României, a urcat Marcus Mureșan, fratele concurentului Andrei Mureșan, și a cântat piesa ”You are the reason”.

”Ce s-a întâmplat în familia voastră de cântați amândoi?”, a întrebat Theo Rose. Antrenorii au insistat că Andrei să revină pe scenă și să cânte alături de fratele lui, Marcus. Momentul a fost atât de emoționant încât Theo Rose a început să plângă.

”S-a pogorât Dumnezeu!”.

Urmăriți, în clipul video de mai sus, ce echipă a ales Marcus.

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Marcus Mureșan de la Vocea României

Marcus (de 24 de ani, din Dej) a avut un parcurs profesional impresionant, trecând de la construcții la bucătărie și acum la muzică.

Marcus și-a început cariera în restaurante la doar 14 ani, lucrând ca ajutor de bucătar. De-a lungul anilor, a acumulat experiență în patru restaurante, ultimele două fiind printre cele mai renumite din Cluj. Motivat de dorința de a fi independent financiar, Marcus a început să lucreze devreme, având în vedere că părinții săi câștigau cu greu banii muncind în Spania. De altfel, Marcus a petrecut șapte ani în Spania alături de familia sa.

În prezent, întreaga familie a revenit în România, iar Marcus subliniază că au rămas uniți, în ciuda dificultăților pe care le întâmpină multe familii care muncesc în străinătate.

Pasiunea lui Marcus pentru muzică a început la vârsta de cinci ani, când a început să cânte în corul bisericii. Deși cântatul pe scenă îl intimidează, adrenalina pe care o simte îl motivează să continue. Marcus a venit la emisiunea “Vocea României” pentru a-și depăși limitele și a vedea de ce este capabil cu adevărat.

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni