• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cine e Simona Delegeanu, care l-a făcut pe Tudor Chirilă să se întoarcă după 2 secunde și să ceară un bis la Vocea României! ”Ești fița serii”

Cine e Simona Delegeanu, care l-a făcut pe Tudor Chirilă să se întoarcă după 2 secunde și să ceară un bis la Vocea României! ”Ești fița serii”

Vineri, 20 septembrie, la audițiile pe nevăzute de la Vocea României, Simona Delegeanu a întors toate scaunele antrenorilor după ce a cântat piesa ”Șaraiman”.

Gallery

Tudor Chirilă a fost atât de încât a mai rugat-o să mai cânte ceva, iar Simona a adus o interpretare sensibilă a piesei ”Leliță, Mărie”.

Urmăriți, în clipul video de mai sus, ce echipă a ales Simona.

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Simona Delegeanu de la Vocea României 2024

Pasiunea pentru muzică a fost mereu prezentă în viața Simonei (26 de ani, din Focșani). Deși inițial a dorit să urmeze Facultatea de Litere, a realizat rapid că școala nu este pentru ea și s-a angajat ca vânzătoare într-o cafenea.

Cântă din plăcere în pub-uri și baruri, având chitara alături de fiecare dată. Prima chitară a primit-o cadou de la mătușa sa la vârsta de 10 ani și a învățat să cânte singură, urmărind tutoriale pe internet. Talentul său nativ a fost recunoscut rapid, fiind invitată să cânte la evenimente private și petreceri în baruri.

Simona provine dintr-o familie modestă. Mama sa a fost croitoreasă timp de 20 de ani și acum este poștăriță, iar tatăl său lucrează la o firmă care produce piese pentru avioane. În timpul liber, Simona se dedică muzicii și încearcă să se lanseze în industria muzicală. Învață să producă muzică și este pregătită să lanseze prima sa piesă.

În 2023, Simona a avut ocazia să cânte ca Backing Vocals la festivalul “Electric Castle” și la “Bazar de Cotroceni - Concert de garaj”, considerat cel mai frumos concert al ei. În toamna lui 2024, va urca pe scena de la “Conac - Dude Where is My Tune”. Simona speră că, după participarea la “Vocea României”, va avea ocazia să susțină propriile concerte.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni