• Emisiuni
  • Vocea României
  • Noi concurenți sunt gata să uimească, în această seară, la Vocea României! Smiley: „Mi s-au umezit ochii - ai o putere fantastică în voce”

Noi concurenți sunt gata să uimească, în această seară, la Vocea României! Smiley: „Mi s-au umezit ochii - ai o putere fantastică în voce”

Noi concurenți sunt gata să uimească, în această seară, la Vocea României! Smiley: „Mi s-au umezit ochii - ai o putere fantastică în voce”

Voci spectaculoase vor răsuna în platoul Vocea României, în această seară, de la 20:30. Emoțiile transmise de concurenți vor provoca hohote de râs, lacrimi, dar și adevărate confruntări între antrenori. „Am stat până la final, te-am ascultat, mi s-au umezit ochii - ai o putere fantastică în voce”, îi va spune Smiley unui tânăr care va întoarce toate scaunele.

Gallery

Mulți dintre cei care urcă pe scena de la Vocea României o fac cu pasiune, iar acest lucru este transmis imediat prin modul în care își conturează momentul: „Muzica mă ajută să mă exprim, e un fel de terapie pentru suflet, dacă nu m-aș duce pe scenă cred că aș lua-o razna”, va susține unul dintre participanți. 

„Ai transmis frumos tare. Să știi că din tipul acesta de interpretare, reiese foarte ușor că ești o fată deșteaptă și cu mult simț muzical și autentică cu totul. Eu te admir tare și mi-ar plăcea mult să am energia asta în „casa” noastră”, îi va spune Theo Rose unei concurente care s-a regăsit în muzică.  

Voci foarte bune îi vor face pe antrenori să apese butoanele și să întoarcă scaunele, însă asta nu este suficient! Trebuie să convingă concurenții pe care și-i doresc să meargă mai departe în competiție alături de ei, iar pentru asta, au butoanele care îi pot ajuta în momente cheie! Irina va fi cea care își va folosi acest atu și urmează să vedem ce reacții va stârni decizia ei.  

De la 20:30, dăm muzica mai tare într-o nouă ediție Vocea României! Emisiunea poate fi urmărit, în avans, pe VOYO. 

 

Vocea României – Dă muzica mai tare! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni