• Emisiuni
  • Vocea României
  • Robert Lukian a fost revelația serii la Vocea României! Cine e tânărul care a făcut show total și a întors toate scaunele în câteva secunde: „Doamne, ești exact pe sufletul meu! Dacă nu vii la mine, eu leșin”

Robert Lukian a fost revelația serii la Vocea României! Cine e tânărul care a făcut show total și a întors toate scaunele în câteva secunde: „Doamne, ești exact pe sufletul meu! Dacă nu vii la mine, eu leșin”

Robert Lukian este născut în Suedia, la Malmo, iar părinții lui sunt români. Bunica lui a emigrat în Suedia când mama lui avea 7 ani, în perioada regimului Ceaușescu. Bunica avea o verișoară în Suedia.

Gallery

​De la vârsta de aproximativ 3 ani, el cânta cu vocea, iar la 7 ani, tatăl său a insistat să învețe să cânte la pian.

Robert a absolvit liceul de bucătari și a imbinat un timp muzica cu gastronomia. A fost ospătar și cântăreț timp de 5 ani la Stockholm, apoi s-a mutat în Danemarca și a continuat să facă același lucru, participând la spectacole de tip DINNER SHOW.

Robert vorbește foarte bine limba română pentru că a fost crescut de “mamaie”.

Robert s-a apucat de muzică, fiind inspirat de tatăl său care în tinerețe cânta într-un restaurant. Acesta l-a învățat primele acorduri la pian.

Robert a reușit să slăbească 42 de kilograme: „E puțin mai greu să reușești dacă ești mai plinuț”

Robert a reușit să slăbească aproximativ 42 de kg în decursul a 6 luni, cu ajutorul balonului gastric. El recunoaște că este predispus să mănânce emoțional. În prezent, merge la sală de fitness de 4 ori pe săptămână.

Concurentul a povestit că la un moment dat avea 130 de kilograme și nu mai putea sta nici pe scenă. „E puțin mai greu să reușești dacă ești mai plinuț”, a spus tânărul la testimoniale.

Tatăl său l-a sfătuit să vină la audițiile pe nevăzute de la Vocea României. Robert a ales piesa „Emotions” de la Mariah Carey.

​A reușit să întoarcă toate scaunele după doar câteva secunde, iar apoi a urmat o luptă aprigă între antrenori.

Tudor Chirilă:Ai rupt, frate! Ceea ce ai extraordinar, e pus deoparte, dar nu ar fi interesant ca vocea ta să se audă și altfel? Pentru că la felul în care sună vocea ta, merită șansa de a se auzi pe ceva ce nici tu nu te gândești că ai putea să cânți!”

Smiley:Doamne, ești exact pe sufletul meu! Dacă nu vii la mine, eu leșin… plec din emisiune! Eu nu cred că am auzit pe cineva să cânte în halul în care ai cântat tu, de 12 sezoane de când sunt aici. Fantastic! Bine ai venit în România! (…) Deci dacă nu vii la mine în echipă, mă tăvălesc pe jos. (…) Mi-aș dori ca o voce ca a ta să câștige Vocea României!”

Horia Brenciu l-a invitat să cânte cu trupa lui. „Eu cred în tine și vreau să investesc în tine”

După ce i-a ascultat pe antrenori, Robert l-a ales pe Smiley.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni