• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 13 septembrie. Valeria Pricope a cântat piesa „Cosmos” și a convins-o pe Irina Rimes să se întoarcă: „Te-ai lăsat pradă emoțiilor!”

Vocea României 2024, 13 septembrie. Valeria Pricope a cântat piesa „Cosmos” și a convins-o pe Irina Rimes să se întoarcă: „Te-ai lăsat pradă emoțiilor!”

Valeria Pricope are 17 ani, este elevă și vine din Galați. Când avea 6 ani, un profesor de canto a selectat mai mulți copii pentru școala sa de canto, iar Valeria merge la școala lui încă de atunci.  

Gallery

​Părinții ei au încurajat-o în ceea ce privește muzica. Tatăl ei este constructor, iar mama este casnică. Mai are 2 surori mai mari, 2 frați mai mari și un frate mai mic. A copilărit la țară împreună cu bunicii și părinții.

Nu avea prieteni când era mică și nu îi plăcea să iasă din casă. Își dorea să aibă un viitor în muzică și pentru a reuși acest lucru, se închidea în casă și încerca să studieze muzica pe cont propriu.

Valeria are o relație extraordinară cu părinții săi, care o susțin în tot ceea ce face. Studiază la un liceu tehnologic, însă își dorește să se transfere la un liceu cu profil muzical.

La vârsta de 10 ani, a descoperit că avea o tumoare la brațul drept. A petrecut un an și jumătate în spital, deoarece medicii nu puteau să îi pună un diagnostic concret. A fost cea mai urâtă perioadă din viața ei.

Într-o zi, când era în spital, au venit Marian Vasilescu și Inna să viziteze copiii din acel spital. Valeria a stat foarte mult lângă Inna, au cântat împreună și s-au împrietenit chiar. Inna i-a dăruit un cercel pe care îl poartă și acum. Valeria spune că de atunci au păstrat legătura, ba chiar Inna i-a urat baftă înainte să vină la preselecțiile de la Vocea României.

Participarea la Vocea României reprezintă pentru ea o ocazie de a-și îndeplini visul. Își dorește să devină profesoară de canto, vrea să ofere la rândul ei ceea ce a primit de la profesorul ei de canto. Pe lângă muzică, Valeria compune poezii și pictează.

Pentru audițiile pe nevăzute, Valeria a ales piesa „Cosmos”. Chiar dacă a avut mari emoții, eleva de 17 ani a reușit să întoarcă scaunul Irinei Rimes.

Tudor Chirilă: „Eu o să vă spun sincer! Mie mi-a plăcut atât de mult cum ai cântat. Am vrut să mă întorc, dar m-am gândit că e așa frumos să nu ne întoarcem și să lăsam relația asta dintre voi două să se dezvolte aici la Vocea României. Ce o să facă ea cu tine care îi cânți piesele atât de bine?”

Irina Rimes:Eu cred că colegii mei nu s-au întors pentru că nu ai fost foarte stăpână pe vocea ta și te-ai lăsat pradă emoțiilor. (...) „Este foarte greu să fii convins de un concurent care vine și cântă piesa ta pentru că tu ești punctul zero al acestei piese!”

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni