• Emisiuni
  • Vocea României
  • Richard, fiul campionului Marian Drăgulescu, a renunțat la gimnastică pentru o carieră în muzică! Cum s-a descurcat puștiul de 17 ani pe scena de la Vocea României 2024: „Într-o trupă ești beton acum!”

Richard, fiul campionului Marian Drăgulescu, a renunțat la gimnastică pentru o carieră în muzică! Cum s-a descurcat puștiul de 17 ani pe scena de la Vocea României 2024: „Într-o trupă ești beton acum!”

Richard are 17 ani, s-a născut la București și în prezent locuiește în Reșița. A făcut gimnastică de performanță de la 6 ani și a fost în Lotul Național de gimnastică. Tânărul este fiul multiplului campion mondial şi european Marian Drăgulescu.

Gallery

​Părinții lui au divorțat când el era mic și a rămas să locuiască cu mama sa. În urmă cu 3 ani a început să ia lectii de canto și să ia muzica mai în serios, chiar dacă a început să cânte de mic. Cântă la chitară clasică și electrică de 3 ani. Moștenește talentul muzical de la familia din partea mamei. Mătușa, mama și bunica cântă toate.

Are o relație foarte bună cu tatăl vitreg și crede că este figura paterna pe care nu a avut-o niciodată. Își dorește să facă parte dintr-o formație, crede că așa s-ar putea dezvolta cel mai bine.

Richard Drăgulescu a venit la Vocea României pentru experiență

A venit la Vocea României pentru experiență și pentru că își dorește să cânte pe o scenă mare. Visul lui acum este să facă muzică, să fie solist și chitarist într-o trupă.

Tatăl său l-a susținut atunci când a decis să vină la Vocea României și l-a însoțit la audițiile pe nevăzute. Tânărul a cântat piesa „Cruisin for a Bruisin” de la Ross Lynch.

Richard nu a reușit să întoarcă niciun scaun, iar Tudor Chirilă l-a îndemnat să nu renunțe la visul său de a face muzică.

Tudor Chirilă: „Nu renunța! Ești una din vocile alea pe care eu personal le aud într-o trupă. Nu renunța la ideea asta. Nu mai e vremea trupelor din păcate, dar poate va reveni! Ești tare! Bravo! Mie mi-a plăcut din punctul ăsta de vedere! Din punctul de vedere al vocii, ca solist, mai este de lucru. Dar într-o trupă ești beton acum!”

Antrenorii au rămas fără cuvinte când pe scenă și-a făcut apariția și tatăl concurentului. 

„El a renunțat la gimnastică pentru drumul acesta. Studiază de vreo doi ani de zile și sper să fie pe drumul cel bun”, a spus Marian Drăgulescu, care își susține fiul în ceea ce își dorește să facă. 

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni