• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 13 septembrie. Ce sfat i-a dat Irina Rimes Ericăi Cadar, tânăra de 19 care nu i-a convins pe antrenori să apese butonul

Vocea României 2024, 13 septembrie. Ce sfat i-a dat Irina Rimes Ericăi Cadar, tânăra de 19 care nu i-a convins pe antrenori să apese butonul

Erica are 19 ani, este din Voluntari, Ilfov, și este studentă la Conservator, specializarea compoziție muzică ușoară. A început să cânte vocal din clasa a VII-a. De la vârsta de 3 ani studiază pianul.

Gallery

​Părinții ei nu au legătură cu domeniul artistic, deși tatăl a fost tobosar în trupa liceului și a avut ocazia să cânte puțin cu Timpuri Noi.

Părinții o susțin în activitatea ei cu toate că și-ar dori stabilitate pentru fiica lor.

Erica iubește să danseze, să citească și să facă recenzii filmelor. Cântatul este o pasiune pentru ea, mai ales că muzica a fost un pansament în perioada gimnaziului, când a fost supusă bullying-ului.

A trecut prin momente extrem de dificile, însă părinții au ajutat-o, în special mama, care a înțeles mai bine ceea ce se întâmpla în sufletul ei. A urmat ore de consiliere cu un psiholog și, cu sprijinul părinților și al psihologului, a reușit să depășească această traumă.

Erica și-ar dori să studieze în străinătate. Vrea să devină un artist complet, să scrie, să compună și să producă.

Pentru audițiile pe nevăzute, Erica a ales piesa „Fighter”, de la Christina Aquilera. Concurenta nu a reușit să întoarcă nici un scaun și a primit câteva sfaturi de la antrenori. 

Irina Rimes:Eu cred că tu nu ar trebui să mai cânți piesa asta. Eu cred că tu ar trebui să cauți altă piesă care să îți pună vocea în valoare și să transmiți mai mult”

Tudor Chirilă:Nu e niciun capăt de țară. Mie mi se pare că vocea ta are potențial, dar cred că a fost o chestie de reglare a ta cu această piesă!”

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni