• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 13 septembrie. Melania Cuc nu a reușit să-i convingă pe antrenori să se întoarcă. Theo Rose: „Ai un timbru frumos. Cred că aș fi așteptat mai multă atitudine, mai mult nerv!”

Vocea României 2024, 13 septembrie. Melania Cuc nu a reușit să-i convingă pe antrenori să se întoarcă. Theo Rose: „Ai un timbru frumos. Cred că aș fi așteptat mai multă atitudine, mai mult nerv!”

Melania are 22 de ani și este din Ghioroc, Arad. A fost crescută de bunici pentru că părinții plecau des la muncă în Arad. Mama lucrează ca asistentă, iar tatăl este plutonier major, actualmente pensionar.  

Gallery

​Din clasa a 7-a făcea naveta zilnic pentru că studia muzica la Arad. Tânăra a povestit că se trezea la 4 jumătate și pleca cu trenul. A început să cânte când avea 7 ani, la o serbare de Crăciun, fără să știe că poate să cânte. Era foarte timidă pentru că avea o voce groasă și toți colegii îi spuneau că sună ca un băiat și că e prea răgușită. S-a ambiționat și s-a apucat de canto pentru a le demonstra colegilor că e talentată.

În acest moment lucrează ca și contabil, însă cântă și într-o trupă de evenimente.

„Pentru mine, muzica e un medicament!”

Melania crede că are o voce aparte, care îți poate rămâne în minte. Spune că la un moment dat a avut o problemă cu vocea, a aflat că are disfonie de la un medic. A trebuit să meargă la un psiholog foniatru din București. A aflat că așa s-a născut, că are o malformație neurologică care ar trebui operată, însă îi este groază să facă acest pas.

Pe scena de la Vocea, Melania a ales să cânte piesa „Texas” de la Beyonce.

Concurenta nu a reușit să întoarcă niciun scaun, dar antrenorii o așteaptă și la anul.

Theo Rose:Melania, ai un timbru frumos. Mi-a amintit de Lidia Buble, în schimb cred că a lipsit un pic de caracter în vocea ta pentru piesa asta. Cred că aș fi așteptat mai multă atitudine, mai mult nerv!”

Irina Rimes:Vino și anul viitor, dar să vii cu mai multă bucurie”

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni