• Emisiuni
  • Vocea României
  • O interpretare cum nu s-a mai auzit pe scena de la Vocea României! Cine este Aura Șova, arhitecta care a cântat la caval și a întors toate cele patru scaune

O interpretare cum nu s-a mai auzit pe scena de la Vocea României! Cine este Aura Șova, arhitecta care a cântat la caval și a întors toate cele patru scaune

Aura Șova are 26 de ani și este arhitect. Talentul îl moștenește pe jumătate de la mama sa și pe jumătate de la tatăl ei. Mama are voce, dar nu are ureche muzicală, în timp ce tatăl are ureche muzicală, dar nu are suflu în voce.

Gallery

​Părinții Aurei sunt ingineri, iar tatăl ei muncește în Italia de peste 36 de ani. Are doi frați și o soră și o relație foarte strânsă cu familia ei. Părinții au încurajat-o să-și dezvolte și latura artistică, nu doar să exceleze pe partea academică.

Deși nu a studiat muzica, a ajuns cumva să cânte. Până la 10 ani a participat la concursuri naționale și internaționale de canto, unde a obținut și premii.

În prezent, cântă într-o trupă de coveruri la evenimente private. Știe să cânte și la instrumente și este pricepută la caval. În 2017, a participat la un concurs de canto în limba franceză, în Baia Mare: „Chants Sur Scene”, unde a obținut locul 1.

Visează să contruiască un azil pentru bătrâni

Este foarte mândră că a intrat la doctorat și de mică își dorește să construiască un azil pentru bătrâni. A urmat Arhitectura, tocmai pentru a reuși să construiască singură acest azil.

Aura mai are un nume: Măndița, ca și bunica ei, cea care a crescut-o. Tot ce a făcut în viața asta are legătură cu bunica ei, de la arhitectură, la master, doctorat până la visul de a construi un azil.

Bunica e cel mai mare susținător al ei: „E cea mai mare dragoste a vieții mele, e inspirația mea! E cel mai puternic om pe care l-am cunoscut eu în viața mea”.

Tudor Chirilă s-a întors după doar câteva secunde

Aura Șova a ales o piesă din repertoriul Zinaidei Bolboceanu: „Când eram, eram, eram”. Tânăra a reușit să întoarcă toate cele patru scaune și a urmat o luptă aprigă între antrenori.

Irina Rimes: „De ce simt că trebuie să vii la mine în echipă? De ce simt că locul tău este în echipa mea?”

Smiley:Eu nu cred că avem mare lucru în comun noi doi, judecând după ce ai cântat. Dar după felul în care ai cântat s-ar putea să avem niște lucruri în comun! Ești o prezență foarte interesantă! Ai o aură interesantă!”

Tudor Chirilă:M-a captat timbrul și mi se pare că ai construit ca un arhitect momentul ăsta! Am putea face casă bună noi doi la Vocea României!”

În încercarea de a o convinge să vină în echipa sa, Irina Rimes a urcat pe scenă și i-a cântat o melodie care i-a emoționat inclusiv pe jurați. Artista a invitat-o pe Aura să cânte la concertul ei de la Arenele Romane din septembrie.

Emoționată, tânăra a acceptat fără să clipească, însă ca antrenor l-a ales pe Tudor Chirilă.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni