• Emisiuni
  • Vocea României
  • Surpriză colosală pe scena de la Vocea României 2024! Silviu Mircescu din serialul Clanul a cântat și a făcut striptease pe o melodie celebră: „Eu ca eu, dar fetele încă urlă în public!”

Surpriză colosală pe scena de la Vocea României 2024! Silviu Mircescu din serialul Clanul a cântat și a făcut striptease pe o melodie celebră: „Eu ca eu, dar fetele încă urlă în public!”

Surpriză colosală pe scena de la Vocea României, sezonul 12! Actorul Silviu Mircescu, cunoscut publicului mai ales pentru rolul din serialul Clanul, a vrut să le arate tuturor că mai are și alte talente în afară de actorie.

Gallery

​Silviu Mircescu are 35 de ani și a absolvit Universitatea Naționala de artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale în anul 2012. De 15 ani este actor de teatru, film si face televiziune.

A făcut prima oară cunoștință cu muzica în școala primară când a participat la câteva concursuri și le-a câștigat pe toate. Actorul a povestit că a fost susținut de către părinți în tot ce și-a dorit să facă pe plan profesional. Pentru că s-a lovit de muzică în toate proiectele din care a făcut parte, Silviu nu a putut renunța niciodată la ea.

De când a devenit tată, viața lui Silviu Mircescu s-a schimbat radical

Silviu Mircescu are un băiat de 4 ani, Tony, despre care crede că îi moștenește talentul actoricesc și este extrem de fericit datorită acestui lucru. De când i s-a născut fiul, viața lui Silviu s-a schimbat radical. Spune că datorită lui poate sa facă față tuturor provocarilor pe plan profesional și că acum este alt om.

CITEȘTE ȘI:

A venit la Vocea României pentru că vrea să facă show

Silviu Mircescu iubește să fie în centrul atenției și vrea să arate lumii că poate sa facă și muzică, nu doar teatru. Se consideră împlinit cu ce are, atât în plan profesional cât și personal.

Silviu avea 19 ani când tatăl său a murit. Marea lui durere este faptul că acesta nu a apucat să vadă nimic din ce a făcut el ca artist, dar e conștient că îl susține de sus.

„Tata s-a stins înainte de a începe eu călătoria asta ca artist. M-a afectat destul de mult. Eram și tânăr. Aveam 19 ani. Dar m-au ajutat foarte mult oamenii din jurul meu. Am un băiețel, Tony, care m-a schimbat viața. Sunt foarte fericit!”, a declarat acesta la testimoniale.

Silviu visează cu ochii deschiși mereu: „e gratis, e fain”. Actorul crede că tot timpul va avea ceva de învățat în viață, chiar și la 90 de ani, de va fi pe scenă.

„One day the people that didn’t believe in you, will tell everybody how they met you! Să înceapă Vocea și să fie show!”, a spus Silviu Mircescu.

Actorul a ales celebra piesă de la Joe Cocker: „You can leave your hat on”. Pe lângă calitățile vocale, Silviu și-a etalat și corpul lucrat la sală și numeroasele tatuaje atunci când a renunțat la cămașă pe scena de la Vocea României.

„Eu ca eu, dar fetele încă urlă în public”, i-a spus Horia Brenciu, care l-a și invitat în echipa Horia&Theo Rose.

Theo Rose: „Silviu, ce ai făcut acum a fost surpriză, exploziv, dar trebuie ceva și mai și! Te aștept în echipa noastră!”

Smiley: „Mie mi s-a făcut pielea de găină și nu vreau să știu cum au fost fetele de acasă. Că ele te-au și văzut, eu doar te-am ascultat! Îmi doresc să vii în echipa mea!”

Silviu va continua la Vocea României în echipa Horia Brenciu & Theo Rose.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni