• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 13 septembrie. Diana Toader, corporatista pe motor pentru care Tudor Chirilă a folosit butonul de superblock: „Nu pot să cred că ai făcut asta!”

Vocea României 2024, 13 septembrie. Diana Toader, corporatista pe motor pentru care Tudor Chirilă a folosit butonul de superblock: „Nu pot să cred că ai făcut asta!”

Diana Toader are 26 de ani, este din Sibiu și lucrează ca și consultant servicii energie. Dianei i-a plăcut mereu să cânte. La grădiniță cânta la serbări, iar în școala primară părinții au dus-o la Palatul Copiilor din Sibiu, unde a urmat lecții de canto.

Gallery

​În prezent, Diana are o trupă rock „Onenightstand”, unde este solistă și cântă și la chitară. Trupa a fost înființată în 2012, dar Diana face parte din această trupă de 6 ani. Deși cântă într-o trupă rock, nu se identifică neapărat cu acest gen.

Diana este pasionată de motoare

Îi place libertatatea, se consideră independentă și glumește spunând că este „oaia neagră a familiei” datorită firii sale rebele. Diana s-a mutat de acasă la vârsta de 18 ani, a început patru facultăți, dar nu a terminat niciuna și este pasionată de motoare. Ea moștenește talentul muzical de la tatăl său, care cânta muzică militară la trompetă și pian.

Diana a venit la Vocea României pentru că vrea să iasă din zona de confort și spune că autenticitatea ei vine din sensibilitate, emoție și vulnerabilitate.

Pe scena de la Vocea României, Diana a cântat piesa „Are you gonna go on my” de la Kelly Clarkson.

Tudor Chirilă a fost primul care s-a întors, apoi l-au urmat toți ceilalți antrenori

Tudor Chirilă:Ai sânge în instalație. Nu îți mai trebuie nimic. Adică știu foarte bine c ear trebui să fac cu vocea ta, cred că am și demonstrate-o în repetate rânduri. Sper să mă lași să iau vocea asta și să o urc așa ușor-ușor, treaptă cu treaptă, pe scările de la Vocea României! Ești tare! Bravo!”

Irina Rimes: „Eu am o presimțire, așa că o să fiu scurtă, să nu-mi irosesc timpul. Abia aștept să te dea Tudor afară ca să te iau în echipa mea! Eu cumva simt și te văd cum îți clipesc ochii la Tudor!”

Theo Rose: „Am avut un deja-vu când s-a întors Tudor. Vocea ta are profilul câștigătoarei de anul trecut. Bănuiesc că știi asta și ce aș vrea eu să evidențiez ar fi să știi că ulciorul nu merge de două ori la apă și poate că ar fi bine să joci o carte diferită sezonul ăsta”

Smiley:Am vrut să mă întorc de la primele note pe care le-ai cântat și după aia zic «aaa sigur se duce la Chirilă». Și am așteptat până la final și am zis «nu se poate, nu trebuie să pierd vocea asta!». Eu am înțeles că Tudor Chirilă își dorește să câștige încontinuu, dar mai Hooo bă. Ajunge!”

Premieră pe scena de la Vocea României sezonul 12: s-a folosit butonul de SUPERBLOCK

După pledoaria lui Smiley, Tudor Chirilă a decis să-și folosească butonul de superblock.

Smiley:Nu pot să cred că ai făcut asta!”. Scaunul antrenorului s-a întors, iar Smiley a pierdut dreptul de a fi ales de concurenta pe care și-o dorea în echipa lui.

„L-am folosit pentru că dacă este să câștigi Vocea României într-o echipă în afară de a mea, doar la Smiley se poate întâmpla”, a motivat Tudor Chirilă.

În cele din urmă, Diana a mers la Irina Rimes.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni